News

O vedeai zilnic la televizor, dar nu mai ştii nimic de ea. Ce a pătit şi cum arată prezentatoarea Mihaela Tatu

Fosta prezentatoarea de televiziune Mihaela Tatu a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la kanal D. Ea a dezvăluit că a decis să treacă la regim şi a reuşit să dea jos...
04.05.2016 | 19:02
O vedeai zilnic la televizor dar nu mai stii nimic de ea Ce a patit si cum arata prezentatoarea Mihaela Tatu

Fosta prezentatoarea de televiziune Mihaela Tatu a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la kanal D. Ea a dezvăluit că a decis să treacă la regim şi a reuşit să dea jos opt kilograme într-o lună.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO           

Mihaela Tatu a fost invitată în platoul unei emisiuni de la kanal D, unde a vorbit despreproblemele pe care le are cu kilogramele în plus, dar şi despre posibilitatea de a reveni în televiziune.

Tiroida mea a făcut ravagii mari şi am ajuns eu pe la doctor, m-a echilibrat cumva cu tot felul de tratamente, dar începusem să mă resimt pe articulaţii. Şi am urcat pe cântar şi m-am speriat îngrozitor. nici nu pot să rostesc cifra. Şi am început să mă interesez în stânga şi în dreapta despre cele mai dramatice şi crunte metode ca să… repede. Şi am stat de vorbă cu unmedic care mi-a spus: „Măi Mihaela, uite care e treaba – eu zic aşa, du-te 3 luni de zile şi fă o dietă, un stil de viaţă, fă sală în fiecare zi, şi mi-a recomandat şi instructorul, şi du-te la îngrijire corporală”. Şi într-o lună de zile s-au dus 7,800. In fiecare dimineata ma trezesc la sase. Cinci zile din sapte sunt la sala la ora sapte. Cu ingrijire, cu un nutritionist la Bucuresti, cu un antrenor la Oradea, cu sala pe unde apuc… A inceput sa se simta, se vede ca am slabit. Ar mai trebui să mai dau încă opt kilograme”, a dezvăluit fosta prezentatoare de televiziune la emisiunea „Teo Show”.
Mihaela Tatu, care a prezentat emisiunea „De 3 x femeie”, a vorbit ;i despre posibilitatea de a se întoarce pe micile ecrane.

„Mi-ar plăcea să lucrez în televiziune, dar am prins gustul libertăţii. Pe de altă parte, dacă aş face ceva cu valoare, cu conţinut, ceva în care cred, pentru că acum lucrez numai pe ceea ce cred, aş zice da, dar trebuie să cred în acel format, aşa cum am crezut in emisiunea „De 3 ori femeie””, a încheiat vedeta.