Horoscop 3 martie. O zodie ar trebui să fie cu ochii în patru astăzi

Horoscop 22 februarie. O zodie pe 3 martie ar trebui sa fie cu ochii în patru astăzi, pentru a nu pierde o întalnire aproape fatală.
02.03.2018 | 22:23
Horoscop 3 martie O zodie ar trebui sa fie cu ochii in patru astazi
ADVERTISEMENT

Horoscop 3 martie 2018

Berbec – Berbecul va petrece ziua de 3 martie 2018 bucurându-se de pace şi linişte. Astăzi nu veţi primi oaspeţi şi până seara o să aveţi senzaţia că vă plictisiţi. Cu toate acestea, după cum veţi înţelege mai târziu, această zi vă va ajuta să vă restabiliţi echilibrul emoţional. Seara, veţi face o analiză a vieţii dumneavoastră, găsind un răspuns la o întrebare care vă deranjează de câteva luni bune.

Taur – Sâmbăta aceasta nu va aduce prea multă schimbare Taurului. În jurul tău totul este foarte stabil, ceea ce va începe să te enerveze foarte mult. Dorind cel puţin să diversificaţi cumva această zi plictisitoare, veţi merge într-o vizită. Din păcate şi aici vei fi înconjurat de feţele plictisitoare ale prietenilor care, exact ca şi tine, nu prea au chef de nimic. Nu încercaţi să creaţi artificial atmosfera unei întâlniri prietenoase. Este mai bine să mergeţi acasă şi să faceţi ceva util. Hobby-ul pe care îl aveţi s-ar putea să vă fie de folos astăzi.

ADVERTISEMENT

Gemeni – Gemenii vor putea să rezolve astăzi o problemă complicată legată de sfera dragostei. O persoană din viaţa ta va lua o decizie prostească, însă acest lucru te va ajuta să ajungi la o concluzie. Cu toate acestea, odată ce persoana respectivă nu o să vă mai deranjeze, veţi experimenta ceva de genul geloziei. Veţi fi enervat că v-aţi implicat în schimbarea comportamentului persoanei respective şi acum altcineva beneficiază de munca dumneavoastră.

Rac – Racii nu vor putea fi afectaţi nici măcar prin critici grave de la cineva apropiat. Veţi menţine echilibrul dvs. spartan, demonstrând tuturor că nervii dumneavoastră sunt într-adevăr făcuţi din oţel. Numai atunci cand sunteti lasati singuri, va permiteti o izbucnire emotionala pentru a scapa de tensiune. Este în regulă. La sfârşitul zilei veţi redeveni la fel de tare ca şi până acum.

ADVERTISEMENT

Horoscop 3 martie 2018

Leu – Pe 3 martie 2018, leii vor trebui să caute un răspuns la o întrebare veche, care se întoarce să vă macine. Îţi vei aminti un incident confuz, care a avut loc la începutul căsătoriei tale. Apoi, timp de multe ore, vă veţi stresa partenerul în legătură cu ceea ce era adevărat şi ceea ce nu a fost în acei ani în urmă. Nu veţi primi un răspuns, deoarece partenerul dvs. va găsi cuvinte care vă vor face să uitaţi de acel incident, dar problema va rămâne nerezolvată.

Fecioară – Pentru Fecioară este recomandat să petreacă sâmbăta înconjurată de prieteni apropiaţi, pentru că numai ei sunt în stare să vă asculte, să vă încurajeze şi să vă susţină cu sfaturi bune. Nu-ţi ascunde problemele, sau nu vei obţine nimic bun. Dacă nu aveţi încredere să vorbitţi despre problemele voastre grupului de prieteni, invitaţi-l pe cel mai bun prieten (persoana căreia îi puteţi încredinţa şi cel mai negru secret) la o discuţie. O să vă asculte şi o să vă ajute.

ADVERTISEMENT

Balanţa – Balanţa se află astăzi într-o excursie interesantă. Veţi petrece mai multe ore pe drum, dar în cele din urmă veţi înţelege că acest efort nu a fost în zadar. Veţi întâlni mulţi oameni interesanţi, vă veţi bucura de peisajele unei regiuni străine şi veţi avea timp să petreceţi timp de calitate cu persoana pe care o iubiţi. După miezul nopţii, la întoarcerea acasă, grăbiţi-vă să vă cereţi scuze pentru toate scandalurile din trecut. Partenerul tău te va ierta şi veţi uita amândoi de trecutul neplăcut.

Scorpion – Scorpionii în această zi vor primi un răspuns la o întrebare foarte importantă. Este posibil ca aceasta să se refere la un credit ipotecar sau la alt tip de împrumut. Banca va confirma cererea dvs., ceea ce înseamnă că foarte curând veţi avea o foarte mare sumă de bani la dispoziţie, de care aveţi mare nevoie pentru a vă îndeplini scopul. Cu toate acestea, nu uitaţi, atunci când banii ajung în contul dvs. bancar, orice cheltuială inutilă este deosebit de periculoasă.

ADVERTISEMENT

Săgetător – Sagetatorul în această zi se bucură de linişte în caldura casei. Dacă alegeţi să rămâneţi acasă, veţi câştiga mai mult decât pierdeţi. Aşa cum o să vi se spună mai târziu, evenimentul la care aţi fi vrut să participaţi, dar nu aţi putut, a fost surprinzător de plictisitor. Deci, nu pierdeţi nimic dacă rămâneţi acasă. Puteţi găsi o mulţime de activităţi interesante şi acasă, după cum o să descoperiţi.

CapricornCapricornul pe 3 martie ar trebui sa fie cu ochii în patru astăzi, pentru a nu pierde o întalnire aproape fatală. Astăzi vă veţi întâlni cu o persoană care vă transformă radical viaţa, devenind pentru dvs. fie un partener de viaţă, un prieten apropiat, fie un mentor spiritual. Prindeţi toate indicaţiile destinului, pentru a nu pierde întâlnirea cu această persoană. Cel mai probabil, o veţi întâlni ori la un eveniment, ori undeva unde participă foarte multe persoane.

Vărsător – Varsatorul astazi, fara exceptie, va fascina toti membrii sexului opus. Amintiţi-vă că relaţiile sunt mai mult despre calitate şi nu despre cantitatea persoanelor pe care le impresionaţi. Nu uitaţi de acest lucru când încercaţi să începeţi o nouă poveste. Nu judecaţi oamenii prin haine sau prin grosimea portofelului (acest lucru nu te va face mai fericit). Poate că partenerul dvs. ideal este un vecin modest, o chelneriţă de la barul preferat sau o altă persoană pe care nu aţi observat-o în trecut.

Peşti – Pestii astazi sunt destinati sa primească o ofertă deosebit de tentanta. O persoană care vă va invita să vă alăturaţi proiectelor sale de afaceri merită atât respect cât şi încredere, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji dacă vă doriţi o colaborare importantă cu el. Cu toate acestea, înainte de a spune “da”, determinaţi dacă aveţi suficient timp liber atât pentru această afacere, cât şi pentru îndatoririle de la locul de muncă principal (nu este totuşi de dorit să pierdeţi această poziţie).

ADVERTISEMENT