Video

Oana Zăvoranu şochează din nou! Oferă haine de 200 de mii de euro! Vezi unde trebuie să mergi!

Celebra Oana Zăvoranu donează haine de sute de mii de euro! Vezi mesajul vedetei şi care sunt condiţiile!
29.11.2017 | 11:05
Oana Zavoranu socheaza din nou Ofera haine de 200 de mii de euro Vezi unde trebuie sa mergi
ADVERTISEMENT

Nebunie marca Oana Zăvoranu! Vedeta face cadou haine de 200 de mii de euro! Frumoasa brunetă a postat un filmuleţ pe Facebook în care le invită pe femei să îi calce pragul casei situată în centrul Capitalei, pentru a proba şi primi haine, rochii, bluze, blugi, pantaloni, pantofi, chiar şi genţi şi alte accesorii!

Toate sunt în perfectă stare, toate sunt de firmă, iar cadoul vine cu puţin timp înainte de Crăciun! Vedeta, care tocmai ce a devenit şi mai populară pentru fapta ei, a mărturisit că apartamentul respectiv este închiriat doar pentru hainele, pantofii şi accesoriile ei! Sunt şi unele condiţii! Doritoarele trebuie să poarte maximum 38 la pantof şi să aibă aceeaşi talie cu a brunetei.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu donează haine de sute de mii de euro!

„Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt în total 1.500 de obiecte. Donaţia va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 15.00, pe calea Dorobanţilor nr. 112. Acolo este un apartament pe care noi l-am închiriat, pentru că nu mai aveam spaţiu sufient pentru haine. Vrem să facem din carton cu silueta mea. La intrare, doamnele trebuie să treacă prin acel şablorn. Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă”, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

O acţiune similară a făcut vedeta şi la scurt timp după moartea mamei sale. În urmă cu doi ani, a chemat la vila din Afumaţi pe toate doamenle care au vrut să poarte ceva ce a aparţinut Mărioarei Zăvoranu. Nu a putut să mulţumească pe toată lumea şi este conştientă că aşa se va întâmpla şi acum. Oana merge pe regula primul venit, primul servit.  

ADVERTISEMENT