Sport

Dodin, trimisă la psihiatru de tatăl ei: “Mi-a spus că sunt nebună”

Oceane Dodin a surprins pe toată lumea când a anunţat că vrea să se lase de tenis după meciul cu Simona Halep.
23.03.2018 | 17:24
Dodin trimisa la psihiatru de tatal ei Mia spus ca sunt nebuna
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska. Franţuzoaica a ajuns pe tabloul principal în calitate de lucky loser, după ce se retrăsese în ultimul tur al calificărilor. Dodin a dezvăluit chiar că se afla în drum spre aeroport în momentul în care a primit vestea că a primit un loc pe tablou.

Franţuzoaica a părut complet demoralizată la conferinţa de presă de după meci şi a oferit câteva declaraţii care au şocat pe toată lumea. Tatăl ei îi este şi antrenor, iar acesta a certat-o pentru declaraţiile acordate presei şi a contrazis-o.“Tatăl meu mi-a spus că sunt complet nebună şi că trebuie să văd de urgenţă un psihiatru, dacă vreau să renunţ la tenis după un asemenea meci”, a spus Dodin.

ADVERTISEMENT

Oceane Dodin: “Toate astea mă dezgustă”

Oceane Dodin a părut fără speranţă după înfrângerea încasată. “Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, dar asta nu este suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să câştig. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu este foarte mulţumit de meciul meu. E cool, zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă”, a declarat, plină de dezamăgire, Dodin.

Întrebată ce va face pentru a fi mai optimistă pe viitor, franţuzoaica a continuat la fel: “Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble. Dar nu am putut, a fost mai puternic decât mine.” 16 duble greşeli a comis numărul 98 WTA contra Simonei Halep. “Mă las de tenis. I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă. Serios, privind înapoi, cred că voi mulţumită de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am văzut că nu sunt la pământ din puncte de vedere al tenisului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv”, a mai spus Oceane Dodin.

ADVERTISEMENT