Stiri sportive

Ofertă FABULOASĂ. Steliştii l-au CONVINS pe Ţucudean!

UPDATE 17:01 / Pînă la urmă, Stoican a decis să înceapă meciul cu Steaua fără niciun vîrf autentic pe teren, astfel că Ţucudean va rămîne şi în seara asta pe bancă. Deşi de la meciul...
17.04.2014 | 00:07
Oferta FABULOASA Stelistii lau CONVINS pe Tucudean
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:01 / Pînă la urmă, Stoican a decis să înceapă meciul cu Steaua fără niciun vîrf autentic pe teren, astfel că Ţucudean va rămîne şi în seara asta pe bancă. Deşi de la meciul cu Ceahlăul pînă la ultimul antrenament, cel de miercuri seara, atacantul de 22 de ani a fost folosit doar în echipa titularilor, antrenorului lui Dinamo a decis în ultimul moment să alinieze un prim “11” surpriză.

Discuţiile despre transferul lui George Ţucudean la Steaua nu contenesc, iar din cele două tabere rivale apar noi detalii ale mutării care se pregăteşte pentru la vară. Atacantul lui Dinamo a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu va mai comenta interesul roş-albaştrilor pînă cînd se va întoarce la Standard Liege, dar se pare că steliştii s-au grăbit şi l-au abordat frontal pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

Apărute în urmă cu trei săptămîni, discuţiile despre un transfer al lui George Ţucudean la Steaua au aprins rapid spiritele între cele două formaţii. Atacantul nu a blocat din start o asemenea mutare, Reghecampf şi-a declarat şu public simpatica pentru fotbalistul de 22 de ani, iar Flavius Stoican a spus în FANATIK că şi-ar dori ca acesta să continue la Dinamo şi din vară. Pentru roş-albaştri, însă, situaţia este destul de simplă, pentru că din vară Ţucudean revine la Standard, iar negocierile cu belgienii se anunţă a fi destul de facile. Aceştia nu mai sunt interesaţi să-l ţină pe român la echipă din vară şi au stabilit un preţ de vînzare de 800.000 de euro pentru acesta. Un preţ considerat modic de conducerea Stelei, care caută un vîrf împins de anvergură pentru noul sezon, şi pe care Gigi Becali s-a declarat dispus să-l achite.

Ţucu şi Keşeru, regii salariilor

Tocmai de aceea, steliştii au trecut la următorul pas: discuţiile cu jucătorul. Pentru a nu-l expune pe atacant, oficialii stelişti l-au chestionat pe Ţucudean în legătură cu pretenţiile sale printr-un intermediar. Plătit cu 15.000 de euro pe lună la Standard, sumă din care Dinamo achită în prezent 5.000 de euro, Ţucudean a încercat marea cu sarea. „Vreau 25.000 de euro pe lună!”, a fost mesajul sec pe care fotbalistul de 22 de ani l-a transmis roş-albaştrilor. Chiar dacă suma solicitată l-ar transforma în cel mai bine plătit stelist după Keşeru, Gigi Becali a aprobat şi această cheltuială, astfel că, în acest moment, mutarea pare doar o chestiune de oficializare.

ADVERTISEMENT

Va fi titular diseară!

Pe fondul discuţiilor despre acest transfer şi folosindu-se de argumentul unei evoluţii foarte slabe contra Stelei, în tur, Flavius Stoican l-a lăsat pe bancă pe Ţucudean la ultimele trei meciuri ale „cîinilor”. Cu Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi, atacantul nu a prins niciun minut pe teren, iar cu Ceahlăul Piatra Neamţ a intrat doar în repriza a doua,  motive pentru care a şi izbucnit într-un cerc restrîns. Antrenorul vrea totuşi să-i dea şansa lui Ţucu să se revanşeze în faţa fanilor şi îl va trimite diseară pe teren încă din primul minut. Stoican vrea să folosească un sistem 4-3-3, cu trei mijlocaşi centrali, pentru a contracara forţa ofensivă a Stelei. În atac, Ţucudean îi va lua locul lui Bilinski, care nu a convins deloc în cele trei meciuri în care a fost folosit titular

P: Pariază LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!