Fotbal international

Olanda – Germania 3-0. Nemții sunt ultimii în grupă după umilința de la Amsterdam! Toate rezultatele zilei

13.10.2018 | 23:29
Olanda  Germania 30 Nemtii sunt ultimii in grupa dupa umilinta de la Amsterdam Toate rezultatele zilei

Olanda a câștigat cu 3-0 partida jucată pe teren propriu în compania Germaniei și a obținut primele sale trei puncte în grupa 1 din Nations League..  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Franța conduce această grupă cu patru puncte, în timp ce Germania ocupă ultimul loc, cu doar un punct luat în primele două etape. Pe 16 octombrie este programat duelul Franța – Germania, care le poate spulbera nemților orice gând la primul loc.

Min. 90+3 – GOOOOOL OLANDA! Wijnaldum stabilește scorul final  VIDEO AICI

Min. 87 – GOOOOOL OLANDA! Depay marchează pentru batavi VIDEO AICI

Min. 34 – GOOOOOL OLANDA! Van Dijk deschide scorul  VIDEO AICI

Min. 1 – A început partida

UPDATE Echipele de start

Echipe de start Olanda - Germania
Echipe de start Olanda – Germania

 

Rezultate Liga Națiunilor 13 octombrie

  • Slovacia – Cehia 1-2 (Hamsik 62 / Krmencik 52, Schick 76)
  • Norvegia – Slovenia 1-0 (Selnaes 45+5)
  • Armenia – Gibraltar 0-1 (Chipolina 50 pen) VIDEO AICI
  • Georgia – Andorra 3-0 (Vako 33, 84, Kankava 90+4)
  • Letonia – Kazahstan 1-1 (Karasauska 60 / Zainutdinov 16)
  • Irlanda – Danemarca 0-0
  • Bulgaria – Cipru 2-1 (Despodov 59, Nedelev 68 / Kastanos 41)
  • Macedonia – Liechtenstein 4-1

Olanda este pregătită acum de Roland Koeman şi parcă a arătat un reviriment după ce a ratat consecutiv atât Euro 2016, cât şi CM 2018. Jocul din Franţa dă speranţe în perspectiva unui examen dificil cum este cel în faţa fostei campioane mondiale de acum patru ani. Însă şi echipa lui Joachim Low este însetată de a obţine victoria, după rezultatele ruşinoase de la turneul final al CM din Rusia, unde Germania nu a reuşit să iasă din grupă!

Olanda – Germania LIVE STREAM în grupa 1 a diviziei A din Liga Naţiunilor

Olanda a jucat bine în primul meci, deşi evolua pe terenul campioanei mondiale. A reuşit să egaleze la scorul de 1-1, însă a cedat în cele din urmă după execuţia impecabilă a lui Olivier Giroud. Germania a avut o evoluţie fără prea mult spectacol la debutul în noua competiţie, dar 0-0 acasă cu Franţa nu este considerat un rezultat rău.

Olanda – Germania, LIVE VIDEO

Olanda – Germania nu poate fi văzut în direct la nici o televiziune din România, însă poate fi urmărit, de la ora 21:45, în format live video pe FANATIK.RO. Meciul suscită un interes uriaş, urmând a se disputa cu casa închisă pe stadionul lui Ajax, care a fost redenumit în onoarea celui mai mare fotbalist olandez al tuturor timpurilor, Johan Cruijff. Sunt aşteptaţi şi câteva mii de suporteri germani, ceea ce generează multă nelinişte autorităţilor din Amsterdam, ştiut fiind că au existat mai multe episoade de violenţă între fanii celor două echipe naţionale sau între germani şi olandezi la meciurile din cupele europene.

Olanda – Germania, cote la pariuri

Olanda nu e favorită, deşi joacă acasă, în viziunea bookmakerilor. Are 3,40 la victorie, în timp ce un succes al Germaniei are 2,10. Interesant este că egalul are cota cea mai ridicată, 3,55, pentru că se aşteaptă un meci de atac de ambele părţi, bogat în goluri, în care remiza pare a fi cea mai puţin probabilă.

Olanda - Germania. Nemţii ar fi meritat victoria în jocul cu Franţa, dar nu l-au putut învinge pe portarul francez
Olanda – Germania. Nemţii ar fi meritat victoria în jocul cu Franţa

Şi pariul şansă dublă confirmă acest lucru. 12 are cea mai joasă cotaţie, doar 1,30, în timp ce X2 are 1,33, iar 1X nu mai puţin de 1,71. Gol marcat Olanda, ceea ce nu pare deloc imposibil, are 1,32, iar o reuşită a oaspeţilor nici nu merită luată în seamă, doar 1,18. Să înscrie ambele formaţii are cotă 1,60.

Şi la goluri cotele sunt destul de mici. Peste 1,5 goluri are doar 1,20, iar over 2,5 a primit 1,77. TG 2-5 goluri are doar 1,23, semn că toată lumea aşteaptă să se înscrie mult în meciul de la Amsterdam.