DOCUMENTE BOMBĂ! Aşa au “NEGOCIAT” Olguţa şi FRF

Adrian Mititelu a dezvăluit apropiaţilor că nu va avea linişte pînă cînd nu îi va vedea în spatele gratiilor pe toţi cei care l-au dus în imposibilitatea de a mai putea finanţa FC...
11.05.2014 | 00:07
DOCUMENTE BOMBA Asa au NEGOCIAT Olguta si FRF

Adrian Mititelu a dezvăluit apropiaţilor că nu va avea linişte pînă cînd nu îi va vedea în spatele gratiilor pe toţi cei care l-au dus în imposibilitatea de a mai putea finanţa FC Universitatea Craiova. A transformat-o pe primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, în inamicul său numărul unu, deşi în viziunea suporterilor Ştiinţei pentru acest loc se băteau Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu. Aşa că Mititelu şi-a canalizat în ultimul timp toate energiile către primăriţa din Bănie căreia i-a făcut o plîngere penală la DNA.

“Dacă procurorii sînt lăsaţi să îşi facă treaba, ca într-o ţară normală, atunci împotriva Olguţei Vasilescu nu are cum să nu înceapă în cel mai scurt timp urmărirea penală. Am reuşit să intrăm în posesia unor documente pe care le-am şi predat imediat la DNA. Într-un astfel de act se vede destul de clar cum primarul din Bănie îi anunţa pe cei de la FRF, în special pe Mircea Sandu, că în schimbul locului oferit oraşului Craiova, pentru această clonă numită CS U, dînsa va renunţa în numele Municipiului Craiova la plîngerea contra preşedintelui FRF şi a forului pe care acesta îl conduce, plîngere făcută la DNA Bucureşti cu privire la dezafilierea FC U”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul lui Adrian Mititelu.

“Iniţial a depus plîngere contra lui Mircea Sandu, dar apoi a făcut un troc cu el”

În continuare sursa respectivă ne-a dezvăluit cum de s-a ajuns la această situaţie şi din ce motiv Adrian Mititelu a acuzat-o ulterior pe Olguţa Vasilescu, la DNA Craiova, de trafic de influenţă: “Noi vrem doar ca procurorii să îşi facă datoria, deoarece Adrian Mititelu a fost trădat fără nicio ruşine. În anul 2011 Universitatea Craiova a fost dezafiliată de la FRF, iar în anul 2012 oraşului Craiova i-a fost oferit un loc în Liga 2 de Adunarea Generală a FRF, ca un fel de reparaţie morală, însă Olguţa Vasilescu a refuzat iniţial această propunere. Mai mult, la începutul anului 2013 dînsa, mandatată de Municipiul Craiova, a venit la DNA Bucureşti şi a depus o plîngere împotriva lui Mircea Sandu, FRF şi a tuturor celor din Comitetul Executiv al FRF care au votat dezafilierea FC U. Primăria din Bănie se constituise parte civilă în procesul contra lui Sandu şi Dragomir şi solicitase daune de 2.000.000 de euro. Însă, după ce plîngerea respectivă a fost depusă, fostul preşedinte al FRF a început prin diferiţi intermediari să îi tot propună Olguţei Vasilescu să cadă la înţelegere. Miza? Un nou loc în Liga 2. Condiţia: Adrian Mititelu trebuia scos urgent din această ecuaţie. Mai pe româneşte, s-a făcut un troc, pe care într-un final primăriţa din Bănie l-a acceptat”.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Dovada traficului de influenţă: “Olguţa ştia dinainte ce o să voteze Consiliul”

În final sursa respectivă ne-a dezvăluit de ce Mititelu a acuzat-o pe Olguţa Vasilescu de trafic de influenţă: De unde trafic de influenţă? Simplu. Păi în documentul pe carei îl au procurorii pe masă se vede cum Olguţa Vasilescu îl asigură pe Mircea Sandu că membrii Consiliului Local vor renunţa la acea plîngere, cu daune de 2.000.000 de euro, pentru locul oferit celor de la CSU! Olguţa Vasilescu nu a avut cel puţin decenţa să scrie că va supune această propunere la vot. Ea era dinainte sigură că propunerea de renunţare la plîngere va fi votată fără nicio problemă. De unde avea ea această singuranţă? De unde şţia ea poziţia membrilor Consiliului local? Este păcat că primarul din Bănie l-a tradat în acest fel pe Mititelu. Mai bine spus, i-a tradăat pe toţi suporterii adevăratei Universitatea Craiova, cei care au făcut-o primar”.

“Plîngerea a fost depusă, documentele vorbesc”

Contactat telefonic pentru a comenta situaţia plîngerii penale împotriva Olguţei Vasilescu, avocatul Mircea Moise s-a rezumat să afirme: “Plîngerea a fost făcută, iar acum aşteptăm să vedem la ce concluzie vor ajunge procurorii. După părerea mea dovezile sînt foarte clare. Tot ce s-a întîmplat contra lui Adrian Mititelu a fost bine pus la punct de la Bucureşti şi s-a făcut şi cu ajutorul primăriei din Craiova”.

Tags: