News

Olguţa Vasilescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: “Cam mare cheltuiala”

12.05.2019 | 12:47
Olguta Vasilescu mesaj dur pentru Klaus Iohannis Cam mare cheltuiala

Lia Olguța Vasilescu vine cu un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis după ce acesta a afirmat că, la mitingul de la Iași a mers pe jos fără să aibă jandarmii care să îl păzească. Olguța Vasilescu îl contrazice și vine și cu dovezi în acest sens.

Lia Olguța Vasilescu are fotografii de la mitingul din Iași

Lia Olguţa Vasilescu afirmă că, membrii PNL și președintele au fost păziţi de jandarmi, poliţie, SPP chiar și lunetiști ascunși pe acoperișurile blocurilor, la mitingul electoral de sâmbătă, de la Iași.

“Eroii” de la PNL spuneau că PSD-iștii au curaj să iasă pe stradă doar păziţi de jandarmi. Pe ei i-au păzit, azi, la mitingul de la Iaşi, jandarmii, poliţia naţională şi locală, SPP-ul cu zeci de maşini arondate doar pentru Johannis şi lunetişti pe toate blocurile”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook unde a postat și fotografii făcute cu aparatul foto personal.

“Cam mare cheltuiala din bani publici pentru câţiva participanţi”., a adăugat Lia Olguța Vasilescu. Replica Liei Olguța Vasilescu a venit după ce președintele Klaus Iohannis a afirmat că, membrii PSD sunt huiduiți în toate locurile din țară în care fac mitinguri politice.

Lia Olguța Vasilescu a reușit să facă câteva fotografii cu aparatul foto personal. ,,Unica fotografie pe care am apucat s-o fac cu Nikonul de pe bloc. Apoi m-au alungat lunetiștii. M-a întrebat unul cum am ajuns acolo. Nu puteam să mint, aveam patentul în mână. Am zis că am tăiat sârmele de la grilaj. Și de unde am patentul? De la mama Denisei Idel. Dacă am văzut că sunt ușile încuiate cu lacăt și legate cu sârmă, nu mi-a dat prin cap că nu e voie pe bloc? Nu, am zis, că le mai leagă administratorul fiindcă e un nebun în bloc, are un porc de companie și iese cu el pe terasă… Plus că am mai fost și joi pe terasă, la mitingul PSD-ului, și n-a zis nimeni nimic. Normal, Dragnea nu e păzit de SPP. Dar cele două lacăte cum le-am deschis? Cu cheile lor. De unde le-am avut? Ei, prea multe vreți voi să știti. Cum, ați sunat la poliția locală să vină să mă ia? Aoleu! Mai fac o poză cu telefonul și plec. Aveți grijă de președinte! Și am plecat.”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook legat de mitingul PNL de la Iași. 

Declarația președintelui după ce a mers pe jos în Iași

Klaus Iohannis la mitingul PNL Iași
Klaus Iohannis a mers pe jos până în fața Teatrului Național din Iași
Sursa foto: Facebook.com

“Fain oraş. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi. Chiar am avut impresia că unii s-au bucurat că am venit aici, ceea ce mă încurajează”, a spus președintele țării publicului când a ajuns în fața Teatrul Național ,,Vasile Alecsandri” din Iași.