Ledecka, campioană olimpică la Super-G! Apariţie surpriză la conferinţa de presă

Vicentiu Dinescu   
în Cele mai citite
17/02/2018, 09:59
Ledecka, campioană olimpică la Super-G! Apariţie surpriză la conferinţa de presă

Ledecka, în vârstă de 22 de ani, a produs marea surpriză a zilei în schiul alpin la Olimpiada de iarnă 2018 reuşind să obţină titlul olimpic în proba de Super-G. De remarcat este că sportiva din Cehia este campioană mondială la snowboard.

Ester Ledecka a fost cronometrată cu timpul de un minut, 21 de secunde şi 11 sutimi şi a devansat-o cu doar o sutime de secundă pe austriaca Anna Veith-Fenninger. Medalia de bronz a revenit sportivei din Liechtenstein, Tina Weirather, venită la 11 sutimi de câştigătoare.

Ledecka a glumit cu jurnaliştii la conferinţa de presă

Specialiştii consideră că victoria cehoaicei este una dintre cele mai mari surprize din istoria schiului alpin. Ester Ledecka a venit la conferinţa de presă cu ochelarii de schi pe faţă şi a glumit cu jurnaliştii spunându-le că este nemachiată, deoarece nu era pregătită ca alte fete să urce pe podium.

Românca Ania Monica Caill a terminat cursa de Super-G pe locul 36, cu timpul un minut, 25 de secunde şi 74 de sutimi. La cursa de Super-G a fost prezent şi preşedintele COZR, Mihai Covaliu, care s-a întâlnit cu şeful CIO, Thomas Bach.

Închide ×