Fotbal intern

Olimpiu Moruțan, cascadă de driblinguri printre mașini pe Șoseaua de Centură! Cum s-a expus vedeta lui Gigi Becali

15.04.2019 | 09:23
Olimpiu Morutan cascada de driblinguri printre masini pe Soseaua de Centura Cum sa expus vedeta lui Gigi Becali

Olimpiu Moruțan a făcut o adevărată cascadă de driblinguri printre mașini pe Șoseaua de Centură! Jucătorul transferat de Gigi Becali de la FC Botoșani a trecut destul de repede peste înlocuirea din meciul cu Sepsi. Atunci, mijlocașul a fost introdus pe teren în timpul primei reprize și scos la pauză de Mihai Teja. Pe moment nu i-a picat deloc bine. Mihai Stoica s-a chinuit câteva clipe bune să-l consoleze pe jucător.

Olimpiu Moruțan, cascadă de driblinguri printre mașini pe Șoseaua de Centură!

La doar câteva zile distanță însă, Moruțan a fost surprins în trafic, acolo unde nu a părut cel mai răbdător șofer. Aflat pe Șoseaua de Centură, una dintre cele mai aglomerate artere, Moruțan a ignorat total câteva semne de circulație. A călcat prea tare pedala de accelerație, a depășit TIR-uri pe linia continuă, apoi a intrat în șirul autovehiculelor în ultimul moment. Conform celor de la cancan.ro, din față îi venea un utilaj cu gabarit depășit. Nu o dată s-a aventurat în asemenea depășiri jucătorul FCSB-ului.

Moruțan nu a avut parte de o perioadă prea lungă de acomodare la FCSB. Mijlocașul pentru care Gigi Becali a anunțat că vrea nu mai puțin de 200 de milioane de euro a intrat destul de repede în colimatorul latifundiarului din Pipera. Moruțan a fost certat de patron chiar înaintea jocului din Gruia cu CFR, partidă terminată la egalitate, scor 0-0.

Olimpiu Moruțan, cascadă de driblinguri printre mașini pe Șoseaua de Centură! Moruțan
Mașina lui Olimpiu Moruțan surprinsă în trafic într-o depășire periculoasă

Becali, acuze la adresa lui Moruțan

”Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului.

Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii”, spunea Gigi Becali despre Olimpiu Moruțan.

  • 2 goluri a marcat Olimpiu Moruțan pentru FCSB