Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, ironizat de fani pe pagina oficială a FCSB-ului. “Cea mai bună tânără din România. Frumos ruj!” Foto

04.12.2018 | 08:53
Olimpiu Moruţan, Bogdan Planic şi Dennis Man la "Gala Fotbalului Românesc 2018". Primul a fost ironizat de fanii FCSB-ului

Olimpiu Moruţan, Dennis Man şi Bogdan Planic au fost premianţii FCSB-ului la “Gala Fotbalului Românesc 2018”, iar fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Botoşani a fost ironizat de fanii vicecampioanei României pe pagina oficială a FCSB-ului. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Oficialii FCSB-ului au postat o fotografie cu Dennis Man, Bogdan Planic şi Olimpiu Moruţan, iar ultimul a fost luat peste picior de suporteri. Aceştia l-au întrebat pe fotbalistul care a câştigat premiul de “Cel mai bun tânăr jucător” la “ Gala Fotbalului Românesc 2018″ ce ruj a folosit. Nici Dennis Man nu a scăpat de critici.

Cum a fost ironizat Olimpiu Moruţan de fanii FCSB-ului

“Felicitări! Mai ales Moruţana pentru cea mai bună tânără din România. ? frumos ruj”, este mesajul postat de Alexandru Walter la fotografia postată de site-ul oficial al FCSB-ului cu Bogdan Planic, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man. Acesta a fost completat de Cristi Lupu: “Sârbul este singurul care arată a bărbat. Ceilalţi arată sub orice critică, travestiţi sub acoperire ???.”

Iată ale mesaje postate la imaginea în care apare Olimpiu Moruţan la Gala Fotbalului Românesc:

  • “Poate să îmi spună şi mie cu ce ruj s-a dat Moruţan. Vreau să îi cumpăr şi prietenei mele unul.”
  • “Ăla din stânga are ruj????”
  • “Moruţan zici că este la festivitatea de premiere din clasa 1 ?”
  • “Să îi spună cineva lui Man că sacoul nu se închide niciodată la ambii nasturi.”
  • “Cine-s fetele?”
  • “S-a adeverit vorba: “Nu avem faţă de Europa League”. Nu sunt gater… dar fotbalul românesc nu mai e ce a fost odată. Mă uit la fizicul lui Rădoi, al lui Dică şi nu îl pot compara cu puii ăştia doi de avicola. Planic îmi arată a fotbalist, cei doi parcă au tras la sapă toată ziua în soare. Ca idee… faceţi comparaţie cu celelalte cluburi europene, să vedeţi fotbalişti adevăraţi”.