Fotbal intern

Anunț de ultimă oră despre Moruțan! „Are oferte, dar o să devină titular la Steaua!”

03.03.2019 | 14:54
Anunt de ultima ora despre Morutan Are oferte dar o sa devina titular la Steaua

Olimpiu Moruțan a intrat la pauza meciului cu FC Voluntari, terminat la egalitate, scor 2-2, și a contribuit la revitalizarea jocului celor de la FCSB, conduși la pauză de ilfoveni. Faptul că „Oli” nu este în primul 11 la roș-albaștri l-a dezamăgit pe Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani chiar a spus că și l-ar dori înapoi pe Moruțan pentru ca fobalistul să aibă oportunitatea să joace meci de meci.

Olimpiu Moruțan are oferte, dar nu pleacă de la FCSB

Cu toate acestea, jucătorul originar din Cluj nu va pleca de la FCSB. Cel puțin așa susține impresarul fotbalistului, care e convins că Moruțan se va impune în echipa roș-albaștrilor. Florin Vulturar declară că fotbalistul are oferte, chiar și din postura de rezervă la echipa vicecampioană!

„Am văzut declarația domnului Iftime, dar, credeți-mă, nu se pune problema ca Olimpiu să plece în acest moment de la Steaua! Când intră pe teren i se vede calitatea de fotbalist, e pozitiv în joc și vrea mult să-și demonstreze valoarea. O să se antreneze și mai bine și cu siguranță o să vină și momentul când va deveni titular. El e jucătorul care, și dacă nu e titular, are oferte, iar asta spune foarte multe despre Olimpiu Moruțan”, a declarat pentru FANATIK Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan.

Olimpiu Moruțan are mai multe oferte, dar nu vrea să plece de la FCSB
Olimpiu Moruțan a intrat la pauza meciului cu FC Voluntari și a avut câteva acțiuni reușite, dar s-a sufocat pe final

Moruțan, dorit înapoi la FC Botoșani: „Vreau să vorbesc foarte serios cu Becali”

Reacția lui Vulturar a venit la scurt timp după ce Iftime a spus că și l-ar dori înapoi pe Moruțan: „Îmi pare foarte rău pentru Moruțan, vreau să-l sun, să văd care e viața lui. L-aș invita la Botoșani să se antreneze, să joace, nu știu. Vreau să vorbesc foarte serios cu Becali. L-aș lua înapoi să joace. Văd că în fiecare săptămână el e din ce în ce mai afectat”, a declarat Valeriu Iftime.

În ultima partidă, disputată în fața celor de la FC Voluntari, Olimpiu Moruțan a intrat la pauză și a reușit să aibă un joc bun. Cu toate acestea, spre finalul partidei a cerut schimbare după ce a fost lovit în piept de un adversar. Cum FCSB efectuase toate schimbările, Moruțan a fost nevoit să rămână pe gazon până la sfârșitul meciului.

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în vara lui 2018. Internaționalul U21 a avut prestații apreciate la FCSB, dar și momente în care a fost inconstant și criticat de patronul Gigi Becali. Chiar dacă a fost integralist în numai două meciuri, Moruțan are cifre decente în tricoul FCSB, 2 goluri și 6 pase decisive.

  • 900.000 de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt.de