News

Olivia Steer a întrebat un medic în direct dacă vaccinul provoacă autism! Ce răspuns a oferit

21.03.2019 | 16:01
Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, profund îndurerată. "A fost lăsat să moară!"

Olivia Steer readuce în atenția opiniei publice vaccinarea copiilor, despre care spune că nu este de acord. Vedeta de televiziune a întrebat un medic dacă este adevărat că vaccinurile conțin aluminiu care ar putea provoca micuților autism, iar acesta a avut un răspuns trașant!

Olivia Steer l-a întrebat pe medicul Mihai Craiu dacă vaccinurile pot provoca autism

“Eu astăzi mă plasez pe poziția de mamă, care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că nu au un răspuns satisfăcător la întrebările pe care și le pun. Din poziția unei persoane ce are rezerve când vede că prietena s-a ales cu copil cu autism și are nedumeriri când dai de prospect, unde scrie de autism și de moarte.

Afirmațiile mele pornesc de la descoperirea unui medic, în urmă cu 100 de ani, că folosirea aluminului sau oricărui compus solubil, parțial absorbit în sânge, poate conduce la deficiență de învățare, de memorie, de învățare. Că alumuniul ajunge în creier și dă simtome specifice autismului”, și-a început pledoaria Olivia Steer.

Olivia Steer vaccin
Medicul i-a spus Oliviei Steer ca vaccinurile contin mult mai putin aluminiu decat laptele de mama

Copiii alăptați la sân primesc o cantitate mult mai mare de aluminiu decât au vaccinurile

Vedeta l-a întrebat pe medicul pediatric Mihai Craiu dacă vaccinurile pot provoca autism, iar acesta a spus că vaccinurile administrate copiilor nu îi pot îmbolnăvi pe micuți.

“Vaccinurile au fost inventate acum aproape 100 de ani, pentru uz curent, pentru a preveni boli cu potențial periculos și sunt destinate unui grup mare de oameni. Ele introduc in corpul copilului infecția naturală, de așa manieră în care seamănă cu un fel de antrenament, pregătesc sistemul imun pentru intâlnirile viitoare. Răspunsul la întrebarea dacă vaccinurile dau autism este nu.

Trebuie să plecăm de la o realitate, care a fost documentată,  că articolul lui Andrew Wakefield este fraudă științifică. Nu este un experiment științific. Sunt descriși 12 copii la care se presupune că au făcut autism din cauza vaccinului, dar nu trebuie să spunem cum au fost obținute probele de sânge”, a explicat medicul la emisiunea „Vorbește lumea”.

Medicul a explicat că micuții alăptați la sân primesc o cantitate mult mai mare de aluminiu decât există în vaccinurile recomandate copiilor în primii ani de viață.

“Acei copii care sunt alăptați la sân primesc de zece ori mai mult aluminiu din laptele matern decât din vaccinurile făcute în primele 6 luni de viață. De asemenea, cei care primesc lapte de soia, pentru că sunt alergici la alt tip de lapte primesc de 50 de ori mai mult aluminiu decât ar primi vaccinurile din primele luni de viață.

Deci, este vorba despre 4 micrograme de aluminiu în toate vaccinurile pe care le-ar primi copilul în primi ani de viață, în timp din laptele de sân primește 28 de grame de aluminiu. Mesajul meu este că vaccinurile primei vârste trebuiesc făcute, că sunt eficiente și sigure, și că pacientul trebuie să decidă el, când, cum, că trebuie reglementat într-un fel”, a spus Mihai Craiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri