News

Omagiu adus Alexandrei Măceşanu de organizatorii Untold. Cum au reacţionat spectatorii când i-au văzut chipul

04.08.2019 | 09:14
Omagiu adus Alexandrei Macesanu de organizatorii Untold Cum au reactionat spectatorii cand iau vazut chipul

Un omagiu impresionant a fost adus la Untold, aseară, pentru Alexandra Măceșanu. Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, iar pe fundal s-a auzit o muzică tristă. Oamenii au avut un moment de reculegere în memoria adolescentei de 15 ani ucisă la Caracal de monstrul pe nume Gheorghe Dincă.

Omagiu adus Alexandrei Măceșanu la Untold: Zeci de mii de români cu lacrimi în ochi

Cel care s-a gândit să facă acest moment special a fost DJ Don Diablo, care a proiectat pe ecran fotografiile cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României. Oamenii au izbucnit în plâns și au ținut pe durata momentului de reculegere luminile telefoanelor aprinse.

Vineri, DIICOT și IML au confirmat că oasele găsite în casa suspectului Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, în urma efectuării unor testelor ADN. Nu se știe exact cum a ucis-o criminalul pe fată. Acesta susține că a ars-o, însă cei mai reputați experți criminaliști nu sunt de acord cu această variantă deoarece fizic și chimic era imposibil ca bărbatul să obțină o temperatură de ardere de 1.400 de grade.

Gepostet von Rares Nastase am Samstag, 3. August 2019

Se va face o contraexpertiză a oaselor Alexandrei, în străinătate

După sosirea rezultatelor testelor ADN de la Mina Minovici, Alexandru Cumpănașu a declarat că va cere o contraexpertiză internațională privind oasele găsite în casa criminalului și a convins și familia să amâne înmormântarea.

„Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatura URIAȘĂ”, a declarat Cumpănașu vineri seara.

„Aici avem de a face cu o caracatiță cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansă la viață”, a mai spus acesta.