Fotbal intern

Omrani, după ce a rămas la CFR Cluj: „Nu am plecat niciodată de aici”

Autor: Claudia Mîţoi | 08.07.2018 | 19:51
Omrani, prima reacție după ce a rămas la CFR Cluj

Telenovela „Omrani-CFR-FCSB” este la final, după ce atacantul a acceptat să își prelungească înțelegerea cu campioana pentru următoarele trei sezoane. Omrani a oferit și o primă reacție în care s-a arătat încântat de această decizie.

„Eu nu am plecat niciodată de aici. Sunt jucătorul CFR-ului, am fost jucătorul CFR-ului şi voi fi jucătorul CFR-ului pentru încă trei ani. Sunt foarte fericit că am semnat noul contract. Şi sper ca săptămâna viitoare să învingem Craiova în Supercupă, apoi să ajungem în grupele Ligii Campionilor”, a spus Omrani, pentru Telekom Sport.

Billel Omrani, cuvinte de laudă pentru pentru noul antrenor al lui CFR Cluj

Omrani a avut numai cuvinte de laudă pentru noul antrenor al echipei campioane, Edi Iordănescu: „Sunt foarte, foarte fericit să lucrez cu acest antrenor. Mă bucur că sunt la CFR, pentru că suntem ca o mare familie. Nu am avut niciodată vreo problemă aici, sper să nu am niciodată şi sper să câştig totul cu acest club”.

Cât despre obiectivul său la CFR Cluj, atacantul francez dorește să prindă grupele Champions League: „Bineînţeles, este un vis mare pentru mine. Cred că este un vis pentru orice jucător. Orice fotbalist din lume vrea să joace în Liga Campionilor. Acum, noi avem această şansă de a juca în Champions League şi vom da totul pe teren pentru a ajunge în grupe. În acest moment, nu mi-e frică de nimeni. Vom vedea ce va fi pe teren. Ştiu că Malmo este o echipă mare, care a jucat în Champions League chiar cu PSG. Am văzut meciul, a jucat foarte bine, dar CFR are o echipă mare, are un antrenor nou şi sper să câştigăm acest meci.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!