Fotbal intern

Exclusiv. Fanatik a vorbit cu impresarul lui Omrani: “A fost minţit!”

Toate detaliile despre transferul iernii în Liga 1 Betano, Billel Omrani la FCSB. Ce spune impresarul fotbalistului în exclusivitate pentru Fanatik.ro.
23.11.2017 | 23:20
Exclusiv Fanatik a vorbit cu impresarul lui Omrani A fost mintit

Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali pregăteşte cea mai tare bombă a iernii pe piaţa transferurilor: îl vrea pe Billel Omrani, de la CFR Cluj. Vezi aici mai multe detalii despre mutarea iernii în Liga 1. Patronul FCSB a confirmat informaţiile şi a adăugat că această decizie a venit ca urmare a unui telefon pe care l-a primit de la un reprezentant al fotbalistului. Becali a fost informat că îl poate lua pe Omrani pe gratis, moment în care atacantul francez a fost trecut de urgenţă în fruntea listei de achiziţii.

FANATIK.RO l-a contactat pe impresarul impresarul lui Omrani, Emmanuel de Kerchove, care a clarificat situaţia contractuală a francezului Omrani: Agenţia noastră de impresariat, World Soccer Star, este cea prin care Omrani şi Nouvier au fost aduşi la Cluj. Nu ştiu cine l-a sunat pe domnul Becali, dar cert este că a fost minţit. Omrani are contract la Cluj până în vara lui 2019 şi se simte foarte bine la această echipă. Dacă FCSB vrea să îl transfere, va trebui să negocieze cu oficialii de la CFR. În niciun caz nu poate să plece gratis. Există interes pentru Omrani şi de la alte echipe, dar nu a fost făcută nici o ofertă concretă până în acest moment”.

Cum s-a ajuns la informaţiile primite de Becali

În condiţiile în care impresarul lui Omrani spune că francezul mai are contract până în 2019, rămâne o întrebare evidentă. Cine l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l propune pe atacant pe gratis? FANATIK.RO a aflat cum a fost indus în eroare patronul FCSB. Aflat într-o formă bună, după ce a reuşit să le ia faţa lui Balde şi Vera în echipa lui Petrescu, fostul atacant al lui Marseille a atras atenţia unor firme de impresariat.

Astfel, francezul a fost sunat şi i s-a făcut propunerea de a fi reprezentat de către un alt agent. I s-a promis că i se va obţine un contract de top şi că poate fi ajutat să plece gratis de la Cluj, pentru a încasa şi o primă de instalare. Cei care i-au făcut propunerea lui Omrani au mers mai departe şi l-au contactat şi pe Gigi Becali. 

Omrani la FCSB se face doar pe bani

Cei de la CFR Cluj sunt dispuşi să negocieze cedarea lui Billel Omrani la rivala pentru titlu, dar mutarea se face doar în cazul în care Gigi Becali bagă adânc mâna în buzunar. “Jucătorii noştri sunt şi ei transferabili. Suntem echipa de pe locul 1. Omrani e un jucător foarte bun. Dacă Steaua plăteşte un preţ corect, ne putem înţelege. Nu ne-am gândit încă la suma, dar va fi peste un milion de euro. Aşteptăm să se discute cu noi, vorbim, vedem dacă ne înţelegem sau nu. Nu ştiu dacă îl dăm cu un milion, să vedem, poate mai mult”, a zis Iuliu Mureşan.