Fotbal intern

Omrani, pe lista lui Guizhou Hengfeng! Ce se întâmplă cu transferul la FCSB

29.06.2018 | 22:01
Omrani pe lista lui Guizhou Hengfeng Ce se intampla cu transferul la FCSB

Billel Omrani e pe lista lui Dan Petrescu, antrenorul lui Guizhou Hengfeng! După ce a semnat cu formația din prima ligă din China, “Bursucul” l-a transferat pe fundaşul central Kevin Boli, iar acum îşi doreşte să-l ia şi pe Billel Omrani, francezul care este aşteptat de Gigi Becali la FCSB.

Conform prosport.ro, Dan Petrescu a rămas impresionat de calităţile lui Billel Omrani, jucător pe care l-a antrenat în perioada când a stat pe banca tehnică a CFR-ului, şi inistă pentru ca atacantul francez să i se alăture la Guizhou Hengfeng. Chiar dacă “Bursucul” şi Omrani au avut parte de câteva conflicte în sezonul trecut, jucătorul fiind exclus din lot înaintea meciului cu Astra Giurgiu din etapa a 12-a, antrenorul crede că îl poate face pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani să dea tot ce e mai bun şi să evolueze.

Omrani e pe lista lui Guizhou Hengfeng, dar el vrea la FCSB

De partea cealaltă, Farid Adjaoud, impresarul lui Billel Omrani, a lăsat de înţeles că atacantul francez îşi doreşte să meargă la FCSB, toate acestea pentru a putea să ajungă la echipa naţională a Algeriei. “Omrani urmăreşte o echipă care să-l propulseze în naţionala Algeriei. Eu cred că FCSB îl poate ajuta să urce mai sus în carieră, dar vedem ce va fi”, a spus Farid Adjaoud, conform sursei citate mai sus.

Bucuria lui Billel Omrani după un gol înscris pentru CFR Cluj.
Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj, se bucură după un gol înscris în Liga 1 Betano.

1.500.000 de euro este cota lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com