News

Omul care i-a luat apărarea criminalului din Caracal a revenit cu un nou VIDEO pe Facebook. Ce a putut să spună de această dată!

01.08.2019 | 11:01
Omul care i-a luat apărarea criminalului din Caracal a revenit cu un nou VIDEO pe Facebook. Ce a putut să spună de această dată!
Samin Roby a revenit cu un alt videoclip. Sursa foto: Facebook

Omul care l-a apărat pe criminalul din Caracal, autointitulat Vin Diesel de România, a revenit cu un nou videoclip. Tânărul a postat un video pe pagina sa de Facebook în care le cere iertare românilor pentru declarațiile sale revoltătoare. Acesta își scuză declarațiile despre cele două fete punându-le pe seama consumului de alcool.

Samin Roby cere iertare

„Probabil că eram beat”, este scuza oferită de Samin Roby, cel care i-a îngrozit pe români pentru faptul că i-a luat apărarea lui Gheorghe Dincă spunând că a făcut foarte bine că le-a omorât pe cele două fete din județul Olt. Bărbatul spune că are chiar el un copil și nu i-ar plăcea dacă cineva l-ar răpi sau l-ar omorî.

Samin a stat în pușcărie, conform propriilor declarații, și spune că nu i-au plăcut și nu îi plac criminalii, iar pe pedofilii care intrau în celula lui îi bătea de fiecare dată. Tânărul spune că l-ar fi bătut pe bătrânul din Caracal dacă l-ar fi avut în față și că nu suportă sub nicio formă violatorii.

Îmi pare rău pentru gluma mea ,față de părinți și pentru lumea din Caracal toată pe care am jignit fara sa va cunosc ,am fost și beat și eram și inconștient,va rog sa nu mă judecați pentru niște vorbe la beție ,mai departe de zis priviti materialul de mai jos ,: sursa samin roby

Gepostet von Samin Eros am Dienstag, 30. Juli 2019

„Pe acel criminal l-aș fi bătut”

„Dumnezeu să le ierte pe cele 2 fete, fac un anunț bombă, un anunț liniștitor, cu regret, îmi pare foarte rău pentru ec s-a întâmplat, am dus țara în prăpastie din vina mea, e vina mea pentru că eu în timpul liber consum foarte mult alcool și eram în acel videoclip…când am înjurat, îmi cer scuze, mă uit în ochii voștri, ragi români, popor, îmi cer scuzem, îmi pare foarte, foarte rău pentru ceea ce am vorbit”, a spus Samin în cel mai recent clip.

„În legătură cu criminalul…eu nu iubesc criminalii, nu-mi plac criminalii și nu-mi place absolut deloc violența…eu pe acel criminal l-aș fi bătut, nu sunt mândru de acest om, nu suport pedofilii, violatorii, am făcut 6 ani de pârnaie…când auzeam că vin la mine în cameră pedofili…îi băteam. Asta aș fi făcut și acum cu criminalul ăsta bătrân”, a mai spus Vin Diesel de România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri