Fotbal intern

Oprița s-a întors la FC Voluntari! Ce se întâmplă cu Costin Lazăr?

18.07.2018 | 11:21
Oprita sa intors la FC Voluntari Ce se intampla cu Costin Lazar
ADVERTISEMENT

Noul manager general Ioan Andone și tehnicianul Daniel Oprița par să se fi împăcat după tensiunile care au avut loc la FC Voluntari în ultimele zile. Mai precis, FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate că Oprița a plecatde la antrenamentul ilfovenilor după ce Ioan Andone a refuzat să accepte scoaterea din echipă a veteranului Costin Lazăr, cel care s-a luat la bătaie cu Adelin Pîrcălabu.

Astfel, Oprița se va întoarce miercuri să coordoneze antrenamentul ilfovenilor. Cel care a confirmat informația fost chiar managerul general al clubului: „Au fost ieri (n.r. marți) niște contradicții la echipă, însă s-au rezolvat. Antrenamentul de astăzi o să fie condus de Daniel Oprița. A fost decizia mea, iar Daniel revine la echipă”, a spus Ando pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița s-a întors la FC Voluntari. Ce spune antrenorul

Informația a fost confirmată și de tehnicianul ilfovenilor. „Marți au fost niște probleme. Antrenorii mei secunzi au rămas. Eu nu am fost pentru că am avut niște probleme de rezolvat cu cei din conducere. Până la urmă, am reglat lucrurile și s-a stabilit că eu voi conduce antrenamentul de azi (n.r. miercuri). Tot în această zi se va rezolva și problema cu Lazăr. Sunt chestii din bucătăria noastră internă pe care prefer să nu le vorbesc acum public”, a spus Oprița pentru FANATIK.RO.

Rămâne de văzut care este soarta lui Costin Lazăr, jucătorul de la care a pornit întregul scandal în interiorul clubului. Cel mai probabil, însă, ilfovenii vor fi nevoiți să renunțe la fostul internațional român.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Daniel Oprița se va trezi la acest antrenament cu un nou elev. FC Voluntari a bifat al 15-lea transfer în această vară! Este vorba despre atacantul  Geoffrey Malfleury, ultima oară în liga a doua din Portugalia, dar care a mai trecut de-a lungul carierei pe la Steaua Roșie Belgrad sau Le Havre.