Oracolul Mitică: “2-0 cu Estonia, Turcia face egal!”

UPDATE 11:00  Mitică Dragomir a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului decisiv al naţionalei, cu Estonia. Şeful LPF este sigur că mergem la baraj, dar să nu ne îmbătăm cu apă...
15.10.2013 | 10:25
Oracolul Mitica 20 cu Estonia Turcia face egal

UPDATE 11:00  Mitică Dragomir a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului decisiv al naţionalei, cu Estonia. Şeful LPF este sigur că mergem la baraj, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece: calificarea la Mondial nu e încă asigurată. Ca să-i facă în ciudă şi lui Victor Piţurcă, Mitică a anunţat că naţionala avea în această seară nevoie de Sănmărtean şi Mutu. 

“Eu cred că atît Piţurcă, cît şi cei care se ocupă de echipa naţională vor face faţă şi ar putea fi o posibilă victorie. Eu sînt mai sceptic cînd sînt meciurile astea, pentru că noi mereu ne-am înecat ca “bruneţelul” la mal. Rămîne să vedem dacă mergem la baraj, deocamdată nu sîntem în panică. Nu trebuie să ne gîndim să dăm multe goluri pentru că turcii nu pot juca pe valoare cu olandezii. Ce m-aş bucura să batem cu 7-0 pe Estonia, să le dăm peste nas turcilor! Convingerea mea este că Van Gaal nu va juca cu cei doi fotbalişti, Kuyt şi Sneijder.

Nu ştiu dacă spectatorii vor veni la meci, dar echipa naţională are nevoie de suporteri pentru că, aşa cum am mai spus-o, naţionala e a tuturor românilor.

Dacă se califică la baraj, vom ajuta echipa naţională să nu aibă de suferit. Deocamdată, nu avem ce sărbători. Dacă luăm barajul, atunci da. Performanţa este dacă ajungem să jucăm la Mondial. Oricum, eu tot mă duc în Brazilia.

despre lotul naţionalei: “Ca să-i dau peste nas lui Piţurcă spun că aveam nevoie de Sănmărtean şi Mutu”.

despre Steaua: “Cu silenzio stampa este o tîmpenie. Te-au înjurat, tragi şi tu o înjurătură. În viaţa asta, Dumnezeu nu a făcut oamenii egali, pe unii i-a făcut negrii în cerul gurii. Cei mai răi sînt frustraţii, nu ai ce să le faci. Şi avem mulţi frustraţi, dar trebuie să trăim cu toţii. Le-am spus mereu că au greşit la Steaua, dar lor nu le-a convenit”.

despre Rapid şi Craiova: “Copos nu se mai întoarce la Rapid nici dacă i se dă 10 milioane de euro. Nu se mai întoarce. Să nu uităm nici ce se întîmplă la Craiova, lucrurile vor merge din ce în ce mai prost. Unde e scandal, nu merge nimic, nu se face performanţă”.

despre revenirea lui Dinu la Dinamo: “Dinamo este pe un drum bun. Cornel Dinu a fost respus în drepturi, îl felicit pe Negoiţă pentru măsura luată”.

despre alegerile la şefila FRF: “Vin alţii şi pot face treabă mai bună ca noi… sau nu. Schimbările trebuie să existe. Eu cu Sandu nu sîntem de neînlocuit”.

…………………………………

Mitică Dragomir e cunoscut pentru pronosticurile sale şi nu de puţine ori a avut dreptate. Diseară, România şi Turcia joacă meciuri decisive pentru a merge la baraj.

Tricolorii întîlnesc Estonia, de la ora 21.00, cu gîndul la Turcia, unde Olanda vine să se impună. Mitică Dragomir a dat pentru FANATIK un pronostic clar pentru pariori. “Noi batem cu 2-0, iar în Turcia e egal”, anunţă Mitică Dragomir.

Şeful LPF ştie că naţionala trebuie să se impună: “Dom’le ce probleme să avem cu Estonia, ne impunem clar, dar merg pe un scor de 2-0!”.

Tags: