Sporturi

Ostapenko, reacție revoltătoare după anunțul legat de accidentarea Simonei Halep

21.06.2018 | 22:08
Ostapenko reactie revoltatoare dupa anuntul legat de accidentarea Simonei Halep

Accidentarea Simonei Halep a primit “like” de la rivala româncei, Jelena Ostapenko. Anunțul liderului mondial legat de decizia de a nu participa la turneul de la Eastbourne, din cauza unor probleme la tendonul lui Achile, a făcut imediat înconjurul lumii. Printre primii care au reacţionat la ştire a fost chiar Ostapenko. Letona nu a încurajat-o pe Halep, ci a dat “like” la anunţul postat pe o pagină de Twitter în legătură cu accidentarea Simonei.

Rivalitatea dintre Simona Halep şi Jelena Ostapenko a început cu finala pe care cele două au disputat-o la Roland Garros, în 2017, în care letona a reuşit să se impună, deşi Halep a condus cu set şi 3-0. Din acel moment, au existat mai multe semnale că relaţia dintre cele două jucătoare nu este una tocmai cordială. În schimb, Penko are o strânsă relaţie de prietenie cu o altă româncă, Sorana Cîrstea.

Citeşte şi:

  • Toate detaliile transferului lui Băluţă la Slavia. Cum i-a luat faţa lui Budescu
  • Alexandru Băluţă, transfer record la Slavia Praga! “10 zile de negocieri intense”
  • Primele declaraţii ale lui Băluţă la Slavia Praga! De ce-a ales numărul 20

Accidentarea Simonei Halep. Aşteptată să participe la Wimbledon

Simona Halep s-a accidentat, da Jelena Ostapenko “likes it”.

Eliminată în primul tur la actuala ediţie a Roland Garros, Jelena Ostapenko a pierdut 2000 de puncte după cel mai important turneu pe zgură al sezonului. În aceste condiţii, jucătoarea din Letonia a ieşit din top 10 WTA şi a ajuns până pe poziţia a 12-a. Simona a reuşit să îşi ia o mică revanşă după acel eşec de la Roland Garros, tot anul trecut, în semifinalele turneului de la Beijing, când s-a impus clar, în minimum de seturi şi avea să îşi adjudece prima poziţie mondială.