Fotbal intern

Ovidiu Herea, atac la Gică Hagi. “Preferam să îmi spună acest lucru în față! Am vrut să o termin cu fotbalul!”

07.03.2019 | 21:01
Ovidiu Herea atac la Gica Hagi Preferam sa imi spuna acest lucru in fata Am vrut sa o termin cu fotbalul

Ovidiu Herea

a bifat 11 meciuri în tricoul celor de la FC Viitorul Constanța în perioada iulie 2017 – ianuarie 2018, iar atacantul ajuns la 33 de ani care în prezent se află sub contract cu Metaloglobus a ieșit la atac și îl acuză pe Gică Hagi că nu a fost corect cu el în momentul în care a renunțat la serviciile lui.

Gică Hagi, atacat de Ovidiu Herea, fostul jucător al Viitorului

“Am avut o perioadă, după ce am plecat de la Viitorul, în care am vrut să o termin cu fotbalul. Am fost foarte dezamăgit. Am jucat doar șapte partide. Mi s-a părut nedrept cam tot ce mi s-a întâmplat, nu neapărat că am avut evoluții extraordinare… Dar, când iei un jucător de 32 de ani… Am jucat șapte meciuri și după șapte meciuri spui: “Nu mai am nevoie de tine, ne bazăm pe tineri!” Ok, dar măcar nu ne mai luai acolo. Aveam discuții cu cei de la Chiajna să prelungesc contractul. Cei de la Viitorul m-au sunat, m-am dus cu inima deschisă și după trei luni să spui că nu mai ai nevoie de mine… A fost o dezamăgire mare, mai ales că eu, pe unde am fost, am fost serios, am jucat meci de meci. Dacă ne uităm în spate, la Sion, Skoda, Pandurii, am jucat meci de meci”

, a spus Ovidiu Herea pentru Prosport LIVE.

Ovidiu Herea în meciul jucat de Viitorul contra celor de la Voluntari
Ovidiu Herea în meciul jucat de Viitorul contra celor de la Voluntari

Ce așteptări avea Ovidiu Herea de la Gică Hagi

“Preferam ca domnul Hagi să îmi spună acest lucru în față. Eu am plecat când s-a încheiat perioada de transferuri, am stat acasă trei luni. Dezamăgirea a fost foarte mare, în acel moment am vrut să mă las. Domnul Zoltan Iașko mi-a spus. Am vorbit și cu domnul Hagi, cu toată lumea din club. Nu m-am lămurit, a fost decizia lor, dar lucrul ăsta m-a deranjat, pentru că putea să mă lase dacă știa că nu are nevoie de mine și de Marius Constantin, să nu ne cheme pentru câteva luni. Dar e vorba și de respect. Când iei un jucător la 32 de ani, nu poți să îl iei așa și să îl arunci ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpat. Putea să zică să stau până în iarnă, nu era vorba despre bani, ci doar despre această situație”

, a spus Ovidiu Herea pentru sursa citată mai sus.