Fotbal intern

Ovidiu Petre semnează cu FCSB, dar nu va fi secund! “Nu are calificările necesare!”. A fost prezent la antrenament

18.09.2019 | 11:47
Ovidiu Petre revine la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Ovidu Petre s-a înțeles cu oficialii de la FCSB, dar rolul pe care îl va ocupa în organigrama clubului nu este încă definit, anunţă Prosport. Dorit inițial pentru rolul de antrenor secund, fostul mijlocaș nu are nicio licență care să le permită conducătorilor să-l treacă în acte cu respectivul rol. FANATIK a aflat că Ovidiu Petre a participat miercuri la primul antrenament condus de Bogdan Argeș Vintilă. Acesta va semna contractul cu echipa lui Gigi Becali în cursul zilei de miercuri, odată ce rolul său va fi stabilit.

Ovidiu Petre a ajuns la FCSB, dar nu ca antrenor secund

Ovidiu Petre a participat în dimineața zilei de miercuri la primul antrenament după ce s-a înțeles cu oficialii celor de la FCSB. FANATIK a aflat că fostul mijlocaș încă nu a semnat contractul cu echipa pentru care a jucat între 2006 și 2010, pentru că șefii “roș-albaștrilor” nu i-au stabilit încă rolul care va fi trecut în contract. Petre a fost dorit ca antrenor secund al lui Bogdan Argeș Vintilă, dar faptul că nu are nicio licență în antrenorat face imposibilă trecerea sa în acte în rolul de “A2”.

Totuși, lipsa licențelor nu va duce la eșuarea revenii lui Ovidiu Petre la clubul “roș-albastru”. Fostul mijlocaș va semna contractul în cursul zile de miercuri, odată ce conducătorii FCSB-ului îi vor stabili poziția din organigrama clubului.

Ovidiu Petre a jucat pentru FCSB între 2006 și 2010. Sursă Foto: Sportpictures
Ovidiu Petre a jucat pentru FCSB între 2006 și 2010. Sursă Foto: Sportpictures

“Poate ajuta echipe cu experiența lui, chiar dacă nu are calificările necesare”

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Narcis Răducan, a vorbit despre venirea lui Ovidiu Petre la echipa vicecampioană. Narcis recunoaște că fostul mijlocaș nu are nicio licență care să-i permită trecerea în acte ca antrenor secund, dar, datorită experienței sale, poate aduce un plus la echipă.

“Ovidiu Petre este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. E important să ai lângă tine oameni implicați în acest fenomen, iar el este un exemplu. Nu are calificările necesare, dar nu trebuie să fie neapărat antrenor secund, ci poate să ajute echipa cu experiența lui”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Digisport Matinal.

  • 37 de ani are Ovidiu Petre
  • 4 sezoane a îmbrăcat mijlocașul tricoul “roș-albastru”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri