News

Ozana Barabancea, amendă fără precedent pentru declaraţiile despre tragedia din Colectiv

Ozana Barabancea nu a scapat nepedepsita dupa iesirea incredibila pe care a avut-o pe contul ei de socializare, la o zi dupa tragedia din Colectiv....
19.11.2015 | 08:46
Ozana Barabancea amenda fara precedent pentru declaratiile despre tragedia din Colectiv

Ozana Barabancea nu a scapat nepedepsita dupa iesirea incredibila pe care a avut-o pe contul ei de socializare, la o zi dupa tragedia din Colectiv.

Daca initial Ozana Barabancea scapase basma curata dupa postarea in care scria ca tinerii care merg noaptea prin cluburi fac sex prin WC-uri si vomita prin taxiuri, sefii postului s-au razgandit. Ozana va fi pastrata in echipa emisiunii, insa va primii o amenda fara precedent in istoria postului din Baneasa. Surse din Antena ne-au marturisit ca penalizarea care i s-a dat Ozanei este aproximativ egala cu suma pe care aceasta urma s-o castige in acest sezon, la emisiunea in care apare. Cu alte cuvinte, Ozana ar putea munci pe gratis tot sezonul, daca nu cumva va reusi sa-si convinga sefii s-o ierte pentru gafa monumentala pe care a comis-o. De altfel, masura luata impotriva Ozanei a fost una logica, mai ales ca aceasta are specificat in contract ca poate plati bani din buzunar daca face declaratii care pot afecta imaginea televiziunii la care lucreaza.

„Sefii Antenelor s-au enervat foarte tare pentru ca declaratiile Ozanei au fost facute in cel mai nepotrivit moment, cu cateva ore inainte de teledonul organizat de Antena pentru ajutorarea victimelor din club. Toata lumea a muncit la acel live, iar Ozana n-a facut decat sa-si puna colegii intr-o lumina proasta. Era greu de crezut ca va scapa fara sa fie penalizata”, ne-a declarat o sursa din Antena.

n seara zilei de 31 octombrie, la doar cateva ore dupa drama din Colectiv, Ozana a scris un mesaj extrem de dur pe pagina ei de socializare.

“Doamne fereste! Doamne iarta-ne pentru ca am uitat de Tine si de noi si pentru ca ne imprastiem energia Ta un mizerii. Condoleante familiilor indoliate! Imi pare rau ude vestea oribila pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineata. Suntem victimele propriilor noastre greseli. Si continuam sa ii blamam pe altii si continuam sa cautam in exteriorul nostru vina. Toti vrem sa aratam cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azi-noapte in club Colectiv? Ce versuri promovau artistii aceia? Ce promovau ei? o schizofrenie mentala…sa vibreze nenorocirile si gândurile negative. Nu vindeca nimic, din contra. Sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti. Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfânta. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii. Din pacate, ce au scos pe gura, aia s-a intâmplat. Suntem in a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializeaza mult mai repede ca inainte. Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv. S-a murit in colectiv. Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea, sa si-o traga prin WC-uri si sa vomite apoi in taxi? Doar pentru ca e…cool?”, a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Dupa doar câteva minute a sters postarea si a transmis un mesaj mult mai ponderat.

“Stau sa ma intreb daca ar trebui sa imi cer scuze ca imi spun parerea …sau pentru ca nu ma fac explicita. Evident ca sufar si sunt sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt de acord cu mine au dreptul sa o faca. Cred ca ar fi mai bine sa mergem sa donam sange decat sa scriem pe Facebook. Aveam dreptate cand spuneam ca iau o pauza pana pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze. Condolente familiilor ! Atat”, a scris ulterior Ozana Barabancea

Sursă: wowbiz.ro