Life

Ozana Barabancea, mesaj surprinzător pentru fanii ei: “Opera este ca un sport de performanță”

20.10.2020 | 10:43
Ozana Barabancea mesaj surprinzator pentru fanii ei Opera este ca un sport de performanta
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea și-a surprins publicul, odată cu un mesaj neașteptat, postat în această dimineață în mediul online. Vedeta și-a formulat gândurile într-o postare foarte cuprinzătoare pe Instagram, prin care le-a dat cu siguranță de gândit fanilor ei.

Fiind o veritabilă cunoscătoare în acest gen muzical, Ozana le-a vorbit foarte deschis despre Operă, celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Te Cunosc de Undeva a formulat rândurile respective cel mai probabil pentru că a primit adesea întrebări despre această parte a vieții sale.

Ce le-a transmis Ozana Barabancea fanilor ei, despre Operă

Solista a comparat ideea de Operă ca gen muzical cu un sportiv de performanță, care în fiecare zi este necesar să își exerseze talentul pentru a avea cele mai bune rezultate. Nu este pentru prima dată când Ozana Barabancea le dă fanilor ei asemenea de replici uimitoare.

ADVERTISEMENT

O mare iubitoare de artă, bruneta și-a completat mesajul și cu o fotografie cu un peisaj de munte, în care a etichetat show-ul Te Cunosc de Undeva, de pe Antena 1.

Unii urmăritori din mediul online s-au întrebat dacă poate fi vorba despre vreun indiciu legat de următoarele aventuri din show-ul ce o regăsește și pe Ozana Barabancea. Emisiunea urmează să fie transmisă sâmbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

“Când pășești pe scena Operei,chiar dacă traversezi culisele, trebuie sa iti scoți pălăria, și să mergi pe vârfuri, fără zgomot, in semn de respect pentru această scândură sfântă. Vreau sa-i lămuresc pe cei care cred că Opera e poate, un domeniu facil.

Ozana Barabancea, mesaj surprinzător pentru fanii ei Opera este ca un sport de performanță
Ozana Barabancea le-a transmis fanilor un mesaj foarte neașteptat despre Operă

Prieteni, iată de ce muzica de Opera e cel mai greu de interpretat.Poti avea vocea vocilor,sa fii vulcan sau privighetoare, doar dacă respecti partitura, intentiile compozitorului,scriitura intocmai , frazarea impusă, nuanțele, notele stacatto sau coroanele din discursul muzical, atunci poți spune că ești pe drumul cel bun. Fiecare secundă cântată este tehnicizată, gândită, măsurată, trimisăin rezonatoriu (cap),nimic nu se cântă la voia întâmplării.

ADVERTISEMENT

(…)Opera este pretențioasa tocmai pentru că cere un instrument vocal flexibil, antrenat, capabil să cante subitto piano susținut, timbrat, în acut sau din contra, forte în grav. Cântărețul de Operă este ca un sportiv de performanță ce își dezvoltă prin studiu permanent calitățile vocale.”, a fost mesajul Ozanei Barabancea, de pe Instagram.

ADVERTISEMENT