Fotbal international

Pleacă Ozil de la Arsenal? Destinaţie surpriză pentru fostul fotbalist al lui Real Madrid!

Mesut Ozil, mijlocaşul german al celor de la Arsenal, este dorit de Fenerbache în prima ligă din Turcia din vară, după neînţelegerile contractuale dintre neamţ şi echipa londoneză....
26.09.2017 | 17:10
Pleaca Ozil de la Arsenal Destinatie surpriza pentru fostul fotbalist al lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Mesut Ozil, mijlocaşul german al celor de la Arsenal, este dorit de Fenerbache în prima ligă din Turcia din vară, după neînţelegerile contractuale dintre neamţ şi echipa londoneză. Fotbalistul cu origini turceşti ar putea ajunge la Fenerbache în cazul în care Ali Koc câştigă alegerile din cadrul clubului din Istanbul. Formaţia de pe Sukru Saracoglu se luptă cu Jose Mourinho şi Manchester United pentru transferul jucătorului mijlocaşului venit de la Real Madrid la Arsenal în 2013.

Ozil a fost cumpărat de la actuala campioană a Spaniei în urmă cu patru ani pentru 50 de milioane de euro, însă este nemulţumit în ultima perioadă de faptul că “tunarii” nu reuşesc să intre în lupta la titlul din Premier League, motiv invocat şi de Alexis Sanchez, al doilea star al echipei, cel care îşi doreşte să plece şi el de pe Emirates Stadium la finalul actualului sezon. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Ozil ar putea face echipă cu Robin van Perise

Actualul jucător al lui Arsenal mai are contract cu echipa londoneză până în vara viitoare, însă ar putea deschide negocierile cu orice echipă din luna ianuarie. Neamţul ar putea face echipă cu olandezul Robin van Persie, ajuns în 2015 la Fenerbache de la Manchester United, după ce s-a afirmat în Premier League în culorile celor de la Arsenal Londra.

Cei doi jucători ar putea aduce primul titlu pe Sukru Saracoglu după trei sezoane în care marile rivale Galatasaray şi Beşiktaş au câştigat Super Liga de fotbal din Turcia. Fenerbache se află pe locul patru în campionat la finalul primelor şase runde, la cinci puncte de Galatasaray, liderul din campionatul turc, în timp ce Beşiktaş, campioana en-titre se află pe locul secund, podiumul fiind încheiat de surpriza Goztepe.

ADVERTISEMENT