Advertorial

(P) 13.060.897,06 lei la Superbet, cel mai tare cadou de Valentine’s Day! “Nu mi-a venit să cred!”

14.02.2024 | 19:00
P 1306089706 lei la Superbet cel mai tare cadou de Valentines Day Nu mia venit sa cred

Cine a spus că de Valentine’s Day nu se pot petrece lucruri magice s-a înșelat. Spunem asta pentru că un jucător a mizat, a crezut și a câștigat. Cât? Mai exact 13.060.897,06 lei, adică cel mai mare jackpot de inimă neagră lovit vreodată în România. Cum e să pui mâna pe o astfel de sumă, poți afla dintr-un interviu exclusiv cu cel mai norocos român.

Aici ai toate jocurile exclusive de la Superbet!

 La Superbet cred că joc de vreo 10 ani.”

O miză de 10 lei la Burning Hot i-a adus unui român nici mai mult, nici mai puțin de 13.060.897,06 lei, echivalentul a aproximativ 2,6 milioane de euro. Întors acasă după o seară de Liga Campionilor cu prietenii și bucuros că printre biletele puse au fost și câștiguri, a decis să își încerce norocul și la sloturi. A deschis jocul preferat din online, Burning Hot, căci în agenții joacă Sizzling Hot, și a început distracția.

Pe o mână de 10 lei, la capătul unei rotiri extrem de norocoase, cărțile misterioase au apărut pe ecran. Din câteva mișcări, norocosul nostru a devenit câștigătorul celui mai mare jackpot de inimă neagră acordat vreodată în România. În rândurile următoare, poți citi un interviu-fulger cu cel mai norocos român.

Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi?

Sunt agent de vânzări.

Cum ai reacționat când ai câștigat cel mai mare jackpot din România?

Nu mi-a venit să cred. Nu prea am realizat, după un timp mi-am dat seama. Nu eram sigur ce se întâmplă.

De cât timp joci jocuri de casino?

Să fie vreo 15 ani.

Povestește-ne despre superstițiile tale: ce ritualuri aducătoare de noroc ai?

După numere mă ghidez și după feeling.

Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi numerele norocoase?

2, 13, 19, 20, 11. Sunt zile de naștere importante din viața mea.

De ce îți place să joci la Superbet?

Nu prea schimb, sunt mai conservator. La Superbet cred că joc de vreo 10 ani. Am fost mulțumit tot timpul de serviciile Superbet, de cote, de oferte, timpul în care primești bani la retrageri. Sunt fidel să zic așa, nu am nicio altă platformă online.

Cum ești vizavi de sport: cu ce echipă ții, ai pus și bilete la pariuri sportive?

Păi da, asta este principala activitate. Cu jocurile am perioade și perioade. Cât despre echipe, țin cu FCSB, Real Madrid.

Care este jocul tău de cazinou preferat?

Burning Hot în online și Sizzling Hot în agenții.

Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

M-am gândit în principiu. Vreau să am grijă de ei, să ii gestionez cum trebuie, să mă folosesc de ei. Probabil o să fie ceva investiții în imobiliare, sunt cele mai sigure. O să îmi plătesc ratele pe care le am la bancă. Asta am de gând să fac. O să investesc in imobiliare o bună parte din ei.

Sloturile cu jackpot de la Superbet sunt aici!

Și iată cum, ca prin minune, Valentine’s Day va fi o zi pe care o va ține minte tot restul vieții…