Advertorial

(P) 333 rotiri GRATIS! Pe Maxbet.ro pariezi la Loto și câștigi la Cazino!

01.04.2024 | 13:46
P 333 rotiri GRATIS Pe Maxbetro pariezi la Loto si castigi la Cazino

Pe Maxbet.ro, începutul fiecărei luni aduce o ofertă care combină distracția cazinoului cu suspansul loteriei! Este timpul să îți pui norocul la încercare și să descoperi ce câștiguri te așteaptă în această nouă promoție la alt nivel: cu 500 RON jucați la loterii declanșezi 333 rotiri gratuite la casino!

Cum activezi oferta

La fiecare început de lună, poți primi în contul tău de jucător 333 ROTIRI GRATUITE la BIG BASS BONANZA, unul dintre cele mai populare sloturi Pragmatic. Cum le iei? Dacă realizezi pariuri cumulate de minimum 500 RON în secțiunea Loto, lunar. Stai fără grijă, ai de unde alege la loteriile internaționale și scapi și de drumurile lungi până la casele de bilete! Fie că ești fan al extragerilor zilnice din Grecia sau Polonia, acum ai șansa unui câștig suplimentar din rotirile Pragmatic.

În fiecare zi ai la dispoziție o multitudine de loterii înternționale, cele mai populare fiind:

  • Grecia Kino 20/80
  • Slovacia Keno 20/80
  • Italia Keno 20/90
  • Multi Polonia 20/80

Cum plasezi bilete la loterii? Foarte simplu, ai doar câțiva pași de urmat:

  1. Accesezi secțiunea dedicată LOTO
  2. Alegi una dintre loteriile disponibile
  3. Selectezi numerele preferate
  4. Setezi miza
  5. Plasezi biletul și aștepți să vezi dacă numerele au fost norocoase!

Intră acum pe pagina dedicată promoției pentru loterii și află acum tot ce trebuie să știi. Cu oferta noastră, vei fi captivat de aventurile pescarului din Big Bass, dar și de suspansul loteriei, 24/7.

Promoții de neratat!

Pe Maxbet.ro găsești mereu ceva pe gustul tău, așa că fă-ți cont chiar acum și profită de pachetul de bun venit! Simte adrenalina la cote maxime cu fiecare spin dat, pe site sau în aplicație! Am dat și startul promoției MaxBlitz, unde ai 77 zile de turnee și 777 premii. Competiția e în toi, dar nu contează, te poți înscrie oricând. Te așteaptă 48 de turnee, unde poți testa mecanici exclusive, să avansezi în clasament până pe 10 Iunie și să ai șansa chiar la premiul cel mare: 10.000 EURO și o barcă de pescuit sponsorizată de Pragmatic Play – partenerul nostru de distracție la alt nivle!

Hai, premiile te așteaptă!