Advertorial

(P) 8 vacanțe de 6.000 EUR, 8 console PlayStation 5 și alte super premii în universul Unibet

13.10.2023 | 14:12
P 8 vacante de 6000 EUR 8 console PlayStation 5 si alte super premii in universul Unibet

Cele mai tari experiențe le ai alături de gașca ta, așadar Unibet a pregătit în noua campanie promoțională mari premii de care te vei bucura alături de cei mai buni prieteni. Săptămânal, poți câștiga vouchere pentru super vacanțe (cu 6.000 EUR, multe planuri de călătorie pot deveni realitate!) și console de jocuri PlayStation 5. Distracția este la cote și mai înalte atunci când ai oamenii potriviți împreună cu tine!

Lumea U & Unibet vine acum cu 8 săptămâni promoționale, adică 8 șanse la super premii acordate în fiecare săptămână. Fondul de premiere la fiecare extragere cuprinde: un voucher de vacanță în valoare de 6.000 EUR, o consolă PlayStation 5, un Garmin Watch, 7 premii a câte 1000 RON la jocurile de pe platforma Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!), 10 premii a câte 500 RON de folosit pe platforma Unibet și 80 premii a câte 250 Rotiri la Jungle Jamboree plus 50 RON Pariu extra cu funcția Creare Pariu.

Activează-ți spiritul competitiv pentru cele mai cool experiențe în gașcă!

Promotor al jocului responsabil, Unibet s-a concentrat pe opțiunile echilibrate de divertisment, cu premii care completează distracția la pariuri sportive și jocuri de cazino online. Dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! Gândește-te ce momente epice vor rezulta într-o vacanță cu totul WOW alături de cei mai buni prieteni!

Cele 8 vouchere de vacanță în valoare de 6.000 EUR fiecare pot fi câștigate pe unibet.ro și în aplicația de mobil Unibet, ca extra beneficii offline posibile după experiențele de distracție online. Până la urmă, o vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție!

Cum poți participa la campania promoțională Unibet? Optează pentru promoție, iar fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) îți aduc un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective. Nu există un număr maxim al tichetelor pe care le poate obține un jucător. Și mai isteț este să vă distrați în gașcă, rezultând mai multe șanse de a pune mână pe un voucher de vacanță de 6.000 EUR sau pe o consolă PlayStation 5 – premii unde experiențele se împart cu prietenii!

Unibet susține jocul responsabil, așadar atenție la echilibru, iar cei mai norocoși jucători vor avea parte și de extra beneficiile campaniei promoționale, dincolo de distracția garantată pe platforma de jocuri online.

Ce mai trebuie să știi despre promoția Unibet cu premii de senzație

Campania Unibet care oferă vouchere de vacanță de 6.000 EUR, console PlayStation 5, ceasuri Garmin și extra resurse de fun în universul Unibet se desfășoară de pe 9 octombrie 2023, ora 00:01 CET, până pe 3 decembrie 2023 ora 23:59 CET. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni, de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie.

Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, trebuie să ai minimum un tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este parte din Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online, cu 26 de ani de experiență la nivel global.

În cadrul Unibet, jucătorii sunt mereu în centrul tuturor lucrurilor. Compania a fost creată de jucători, pentru jucători, rămânând fidelă conceptului cunoscut acum de atât de mulți pasionați de pariuri sportive și alte jocuri de noroc online.