Advertorial

(P) A fost săptămâna lor norocoasă! Doi jucători, câștiguri uriașe la sloturile de la Favbet

05.04.2024 | 21:02
P A fost saptamana lor norocoasa Doi jucatori castiguri uriase la sloturile de la Favbet

Primele zile din aprilie au fost de neuitat pentru doi dintre jucătorii de la Favbet, care au dat lovituri majore la sloturile preferate. Cei doi au încasat sume uriașe, iar totul a plecat de la o simplă distracție.

A câștigat peste 100.000 lei în câteva ore

Cel mai norocos jucător al începutului de lună e mare fan al jocurilor EGT Amusnet, jocuri care s-au dovedit a fi extrem de darnice în câteva ore. Într-o singură sesiune de joc, acesta a încasat în total 106.160 lei! 40 Mega Clover, Shining Crown, 20 Bulky Fruits și Age of Troy au fost jocurile care l-au răsplătit pe fericitul jucător. Cea mai mare lovitură a fost în valoare de 48.360 lei, la jocul 40 Mega Clover.

Opt spinuri câștigătoare la un singur joc

Încă un norocos a avut o sesiune de joc extrem de profitabilă. Iar totul s-a întâmplat la un singur slot. 100 Super Hot, tot de la EGT Amusnet, i-a adus jucătorului de la Favbet un total de 92.180 lei! Acestuia i s-au aliniat simbolurile în combinații câștigătoare de opt ori la o singură sesiune de joc. Din cele opt câștiguri, cel mai mare a fost în valoare de 22.000 lei.

Favbet îți garantează distracția

Dacă vrei să încerci și tu jocurile de la Favbet, trebuie să știi că platforma te așteaptă cu aproape 3000 de păcănele, de la cei mai mari provideri din lume, dar și cu multe jocuri live și evenimente sportive pe care poți paria. Mai mult, depunerile și retragerile sunt extrem de rapide, astfel că te poți bucura imediat de câștiguri.

 

În plus, Favbet are în desfășurare multiple promoții pe platformă, printre care și campania Călătorește În Jurul Lumii, unde marele premiu este o vacanță de 3000 Euro, în orice destinație vrei tu. Dacă vrei să încerci și tu platforma Favbet, nu uita să o faci responsabil, jocurile de noroc pot crea dependență!