Advertorial

(P) A riscat și a câștigat! Noi lovituri majore la Favbet

27.11.2023 | 11:25
P A riscat si a castigat Noi lovituri majore la Favbet

Un nou jucător a încheiat pe super profit o sesiune de joc la Favbet, platforma de gambling cu mii de jocuri de noroc, pariuri sportive și promoții cu premii atractive. Patru spinuri norocoase i-au adus celui mai fericit client al săptămânii un câștig amețitor.

Patru jocuri diferite, patru super lovituri! Cu asta se poate lăuda norocosul jucător de la Favbet în ultima săptămână. Acesta a încheiat o sesiune de joc de două ore cu un plus de 36 662 lei în cont. Prima lovitură a fost dată la jocul 40 Bulky Fruits de la Amusnet Interactive și a fost și cea mai mare. Clasicele simboluri cu fructe i-au adus un câștig de peste 17 000 lei! Norocul nu l-a părăsit pe jucător nici la slotul The Dog House Megaways, la care a mai încasat încă 7 800 lei. Au urmat alte două lovituri, la jocurile Gates Of Olympus și Sweet Bonanza Xmas, care i-au mai băgat în cont încă puțin peste 11 450 lei.

Platforma Favbet își întâmpină jucătorii cu un super bonus de bun venit. Poți primi până la 2000 de lei și 725 de rotiri gratuite, plus un pariu fără risc dacă deschizi un cont. În plus, finalul de an e presărat cu surprize și promoții care îți va transforma perioada sărbătorilor de iarnă într-una de vis. Dacă alegi să intri în joc cu Favbet, asigură-te că vei juca în mod responsabil! Doar așa, aventura ta va fi una plină de surprize plăcute.