Advertorial

(P) AC Milan – Napoli: SuperPariuri pentru derby-ul etapei din Serie A

Etapa a 7-a din Serie A le prinde pe Milan şi Napoli pe poziţie de egalitate, cel puţin în ceea ce priveşte numărul de puncte.
16.09.2022 | 19:54
P AC Milan  Napoli SuperPariuri pentru derbyul etapei din Serie A

Ambele echipe au patru victorii şi două egaluri, clubul din sudul Italiei fiind în avantaj, datorită golaverajului mai bun pe care îl are. Atât Milan, cât şi Napoli au bifat victorii lejere la mijlocul săptămânii, în Liga Campionilor. Intensitatea şi atmosfera de derby revin pe San Siro duminică seară, după ce în urmă cu două săptămâni Milan se impunea în Derby della Madonnina. Descoperă oferta de SuperPariuri pentru AC Milan – Napoli şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Go Super! Fă-ţi cont la Superbet şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

San Siro, tărâm magic pentru Napoli

După două înfrângeri consecutive împotriva lui Napoli în Serie A, Milan a reuşit să înregistreze, într-un final, un succes în faţa napoletanilor în campionat, în meciul retur din sezonul trecut. Golul semnat de Giroud pe stadionul Diego Armando Maradona nu a adus doar trei puncte, extrem de preţioase în acel moment al sezonului, ci şi încrederea că Milan poate pune mâna pe Scudetto, ceea ce a şi făcut, în luna mai.

Doar că victoria de la începutul lui martie este mai mult o excepţie în istoria recentă a partidelor cu Napoli. Pe teren propriu, „diavolii” au pierdut ultimele două meciuri cu Napoli, ambele cu scorul de 0-1. Doar în 1979 a înregistrat Milan trei înfrângeri la rând, pe teren propriu, în faţa adversarilor de duminică seară.

Napoli are cota 3.40 pentru victorie în oferta Superbet, iar AC Milan, echipă fără înfrângere în ultimele 22 de meciuri din Serie A, este favorită şi are cota 2.15 pentru victorie.

Câştigă Milan un nou titlu de campioană, produce Napoli surpriza? Alege cine va câştiga titlul în sezonul 2022-2023 din Serie A!

Fără Leao, Pioli SuperMizează pe Giroud

Rafael Leao a fost eliminat în meciul din etapa trecută şi va rata partida cu Napoli. Cu siguranţă va fi o mare pierdere pentru trupa lui Stefano Pioli, căci fără internaţionalul portughez, Milan are un procentaj de victorii de 50% în Serie A. De la începutul sezonului trecut, Leao a ratat doar patru partide de campionat, iar în actuala stagiune are trei goluri şi trei assist-uri în şase partide.

Fără portughez, cel mai important om din ofensiva campioanei Italiei rămâne veteranul Olivier Giroud, care, în ciuda vârstei, este în continuare om de bază în planurile lui Pioli. Patru goluri în opt partide are campionul mondial, în acest sezon, în toate competiţiile. Giroud are cota 2.45 că va marca.

La Napoli, jucătorul care a atras toate privirile şi laudele în acest debut de sezon este georgianul Khvicha Kvaratskhelia. În vârstă de doar 21 de ani, mijlocaşul ofensiv este unul dintre cei mai buni marcatori din Serie A, cu patru goluri. Kvaratskhelia are cota 3.90 că va marca.

Toate meciurile din Serie A beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.