Advertorial

(P) Activează modul Betano și obține o cotă de peste 100 pe patru meciuri, cu Bet Builder, la început de săptămână

18.12.2023 | 10:33
P Activeaza modul Betano si obtine o cota de peste 100 pe patru meciuri cu Bet Builder la inceput de saptamana
February 12, 2023, Lisbon, Portugal: Pedro Goncalves of Sporting CP L with Marko Grujic of FC Porto R seen in action during the Liga Bwin match between Sporting CP and FC Porto at Estadio Jose Alvalade. Lisbon Portugal - ZUMAs197 20230212_zaa_s197_447 Copyright: xDavidxMartinsx

Codașele FC Botoșani și Dinamo trag cortina peste etapa a 20-a din Liga 1 într-un veritabil duel al suferinței, luni, 18 decembrie, în timp ce revelația Girona pornește ca favorită în duelul din Spania cu Alaves, echipa la care evoluează Ianis Hagi. La Campionatul Mondial al Cluburilor intră în scenă prima favorită, Fluminense, contra unui adversar incomod. În Portugalia, primele două clasate Sporting și Porto se înfruntă într-un derby de tradiție. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 18 decembrie, am ales patru meciuri de fotbal și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte două piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci sau din mai multe meciuri sunt în același loc.

FC Botoșani – Dinamo (20:00)

Șansă dublă- X2 (cota 1.57)
Următorul gol – FC Botoșani (cota 1.98)

Dinamo a pierdut 78 la sută din meciurile disputate în deplasare sezonul acesta, iar în ultimele cinci meciuri disputate adversarii ”câinilor” au marcat de fiecare dată primul gol din meci.

Girona – Alaves (22:00)

Rezultat final – Girona (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Girona este revelația campionatului spaniol și chiar a întregului fotbal european. O echipă care și-a depășit condiția ajungând să se lupte cu granzii din La Liga și care a câștigat 81 la sută din meciurile disputate în actualul sezon. Ambele echipe au marcat în ultimele șapte meciuri disputate de echipa catalană. Girona este neînvinsă în ultimele zece meciuri în toate competițiile, câștigând nouă din aceste partide. Alaves a marcat în șase din ultimele șapte meciuri în deplasare.

Fluminense – Al Ahly (20:00)

Rezultat final – Fluminense (cota 1.90)
Metoda calificării – Fluminense în timp regulamentar (cota 1.90)

La Campionatul Mondial al Cluburilor încep lucrurile serioase, Fluminense din Brazilia întâlnind pe Al Ahly din Egipt în prima dintre semifinale. În cinci participări anterioare Al Ahly n-a trecut niciodată de faza semifinalelor și, potrivit calculelor hârtiei, ”faraonii” pornesc și acum cu șansa a doua în fața deținătoarei Copei Libertadores. Pentru Fluminense este prima apariție la CM al Cluburilor. Al Ahly are experiența unui meci la ediția din acest an, trecând în turul anterior de Al Ittihad, cu 3-1. Al Ahly are o singură înfrângere în ultimele 17 meciuri disputate în toate competițiile, câștigând nouă dintre acestea. Fluminense a pierdut ultimele două meciuri și a câștigat doar trei partide din precedentele zece.

Sporting – FC Porto (22:15)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.95)
Șansă dublă – X2 (cota 1.70)

Duel între primele două clasate din campionatul Portugaliei. Porto a câștigat ultimele cinci meciuri contra rivalei Sporting Lisabona, în toate competițiile. Un singur meci din precedentele patru a fost de GG, cu goluri în ambele porți. Sporting a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu indiferent de competiție. Sporting a primit gol în șapte din ultimele nouă meciuri disputate.

Cota peste 140 cu Bet Builder

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile FC Botoșani – Dinamo, Girona – Alaves, Fluminense – Al Ahly și Sporting – Porto poți ajunge la o cotă cumulată de 141.84, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 1.418,45 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FC Botoșani – Dinamo și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.