Advertorial

(P) Adevăr sau… provocare? Pe Maxbet.ro poți să-ți ALEGI bonusul preferat în weekend

08.03.2024 | 16:53
P Adevar sau provocare Pe Maxbetro poti sati ALEGI bonusul preferat in weekend

Pe Maxbet.ro tocmai am dus weekendul la alt nivel, pentru toți pariorii pasionați! Alege în ce o să îți investești mizele de pe bilete: avem la liber promoții de rulaj care îți pot aduce fie un bonus cu rulaj de 50 RON, fie un pariu gratuit în valoare de 30 RON. Tu decizi care e promoția ta favorită!

Opțiunea #1: rulează 200 RON și primești 50 RON bonus cu rulaj x3;
Opțiunea #2: rulează 200 RON și primești 30 RON pariu gratuit pentru meciurile din România.

Ofertele pot fi revendicate o dată pe săptămână și poți profita de ele în weekend, când se joacă meciuri tari de tot în Europa. Fie că mizezi pe sutele de cote disponibile la derby-ul Liverpool – Manchester City sau pe fotbalul de acasă, un lucru este sigur: în fiecare zi ai o șansă în plus să câștigi pe Maxbet.ro, noul tău teren de pariuri sportive.

Manchester United – Everton (14:30) deschide ziua de fotbal sâmbătă, iar pe seară se joacă Bologna – Inter (19:00), cu miză mare în Serie A. Bayern – Mainz (16:30) promite goluri multe, iar duminică lași tot ca să vezi derby-ul sezonului în Premier League. Nu uita de duelul dintre Rapid și FCSB, care poate reaprinde lupta pentru titlu în România! Ce weekend frumos ne așteaptă!