Advertorial

(P) Ai spus DA Provocării MaxRoyale?

17.05.2023 | 19:21
P Ai spus DA Provocarii MaxRoyale

Pe MaxBet.ro se desfășoară săptămâna cinci din Provocarea MaxRoyale! Distracția continuă cu Turneul Play’N Go, unde îți poți juca șansa pentru o parte din premiile totale de 25.000 RON CASH + 20.000 ROTIRI GRATUITE și, dacă ești norocos, poți câștiga unul dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație la extragerea din finalul fiecărui turneu.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

E foarte simplu să participi în turneu! În cazul în care nu ai un cont pe MaxBet.ro, îți poti crea unul în doar câteva minute.

Dacă ești deja unul dintre jucătorii noștri, tot ce trebuie să faci este să intri pe site sau aplicația MaxBet.ro și urmează pașii de mai jos:

  • Accesează secțiunea Turnee”;
  • Apasă butonul PARTICIPĂ și ești înscris în competiție;
  • La fiecare 5 RON pariați la sloturile participante primești câte un punct care te ajută să avansezi în clasament;
  • La finalul fiecărui turneu săptămânal poți fi câștigătorul premiilor în bani cash, rotiri gratuite și alte surprize;
  • Te pregătești de următorul turneu folosindu-te de experiența anterioară;
  • Fii sigur că te-ai distrat la cel puțin șapte din cele zece turnee pentru a te califica la Marea Extragere MaxRoyale;
  • Apoi, tot ce-ți rămâne de făcut este să te distrezi responsabil.

Mai vrei vești bune?

Cele zece turnee din Provocarea MaxRoyale îți aduc la final, prin extragere, una dintre cele cinci experiențe VIP care constă într-o aventură cu elicopterul pentru tine și doi prieteni, unde la final veți servi o cină de tip fine dining.

Participă la Turneul Play’N Go până pe 21 Mai, ia-ne premiile și fii pe fază pentru următorul turneu din Provocarea MaxRoyale, Synot.

Marea Extragere pentru premiile la Alt Nivel se va desfășura la data de 30 iunie 2023, până atunci, asigură-te că ai bifat numărul necesar de turnee.

MaxBet.ro este terenul de joacă!

Prinde Speciala la sloturile tale favorite din toată Secțiunea Cazino, așează-te la masa preferată de Live Cazino pentru mâna câștigătoare sau plasează biletul norocos la Pariuri! În plus, oră de oră ai șansa la un MaxJackpot, oferte zilnice și MaxProvocări Săptămânale!