Advertorial

(P) Alege-ți favoritele la super amicalele de marți!

26.03.2024 | 14:54
P Alegeti favoritele la super amicalele de marti

Avem o seară plină de meciuri amicale de 5 stele. De la Frankfurt până la Londra, unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume continuă pregătirile pentru Europeanul din Germania, dar și pentru Copa America. La Superbet, cele mai tari partide beneficiază de opțiunea BetBuilder. Descoperă oferta completă și alege-ți favoritele!

Anglia, fără căpitanul-golgheter!

Marți, de la ora 21:45, legendarul stadion Wembley este gazda unui amical de lux între două echipe care s-au calificat neînvinse la Campionatul European: Anglia primește vizita Belgiei.

Sâmbătă, tot pe Wembley, trupa lui Southgate a fost învinsă cu 1-0 de Brazilia și caută revanșa în fața propriilor fani. De cealaltă parte, Belgia, viitoarea adversară a României în grupa de la turneul final, a remizat 0-0 în amicalul cu Irlanda și a ajuns la 12 meciuri fără înfrângere, în toate competițiile (8 victorii și 4 egaluri).

Accidentat, Harry Kane va lipsi și la duelul cu selecționata lui Domenico Tedesco. În absența căpitanului, principalul favorit să marcheze din tabăra englezilor este Ollie Watkins. Atacantul de la Aston Villa are cotă 2.55 să înscrie. Oaspeții se bazează pe forma lui Romelu Lukaku. Cel mai bun marcator din istoria Belgiei a semnat 5 din ultimele 7 reușite ale „dracilor roșii” și are cotă 3.10 pentru un nou gol.

Palmaresul duelurilor directe este clar de partea Angliei, care are 16 succese, în timp ce belgienii s-au impus de 4 ori, remizând în alte 5 rânduri. Selecționata lui Southgate are cotă 1.80 să se impună în această seară, iar oaspeții au primit cotă 4.40 pentru un succes pe Wembley. Verifică și oferta de SuperPariuri pentru Anglia – Belgia!

Dueluri tari la Frankfurt și Madrid!

Una dintre cele mai mari rivalități din fotbal își consumă un nou episod. De la ora 21:45, la Frankfurt, Germania primește vizita Olandei, în unul dintre cele mai interesante amicale ale serii. Ambele naționale vin după victorii în precedentele partide de verificare. Viitoarele gazde ale turneului final au învins cu 2-0 Franța, în deplasare, prin golurile lui Wirtz și Havertz, în timp ce olandezii au trecut cu 4-0 de Scoția. Înaintea celei de-a 46-a întâlniri directe dintre cele două naționale, nemții au 16 victorii, cu 4 în plus față de „Portocala Mecanică”, în timp ce 17 partide s-au încheiat la egalitate. 2.00 este cota pentru un succes al „panzerelor”, față de 3.40 cât a primit selecționata lui Ronald Koeman.

De la ora 22:30, pe Santiago Bernabeu, Spania este gazda naționalei Braziliei. Sud-americanii vin la Madrid după o victorie cu 1-0 pe Wembley, în fața Angliei, în timp ce „La Roja” a fost învinsă cu același scor de Columbia, într-un meci disputat la Londra. Doar două victorii și două remize au strâns ibericii în cele 9 dueluri cu Seleção, care s-a impus de 5 ori până acum. Spania este favorita să reducă din diferență și are cotă 2.30 să se impună în această seară. De cealaltă parte, cota Braziliei pentru un succes pe Bernabeu este 3.10.

Amicalele din această seară se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!