Advertorial

(P) Aspirații fără limite. „Arată-mi Vladul din tine!”

Celebrul personaj Vlad a dat startul unei campanii naționale pentru a-și găsi cel mai șmecher corp.
01.03.2024 | 19:24
P Aspiratii fara limite Aratami Vladul din tine
Celebrul personaj Vlad a dat startul unei campanii naționale pentru a-și găsi cel mai șmecher corp

După aproape șase ani în care le-am oferit tuturor muritorilor care au intrat vreodată pe vladcazino.ro experiențe nebune și distracție pe bune, simt că a venit momentul să-mi ofer și mie o astfel de experiență, total nouă.

VREAU UN CORP NOU

Vreau să fiu om! În consecință, îmi caut corp. Nu pentru că forma în care sunt desenat în momentul ăsta n-ar mai fi suficient de ”șmecherifică”, ca să citez din clasici, dar pentru că aspirațiile mele nu cunosc limite. Aici fac excepție limita la depunere, limita de timp petrecut pe site și alte tool-uri de pariat responsabil pe care vă încurajez pe toți să le folosiți.

De-a lungul anilor, am avut promoții extraordinare la sloturi, la bingo, cât și în Live Casino, cu premii impresionante. De la mașini de lux la autorulote, de la telefoane de ultimă generație la vacanțe în Egipt, muritorii mei jucători s-au putut bucura de toate.

Acum, e rândul meu să mă bucur de experiența umană. Da, sunt nemuritor, supranatural și anteprenor de succes, dar am și eu niște slăbiciuni. N-am reflexie, soarele mă cam pârlește, argintul la fel și chiar și gândul la usturoi aproape că-mi dă fatalitatea.

Iar aceste imperfecțiuni pot fi rezolvate doar prin a-mi găsi un corp nou. De aceea lansez o campanie nouă, care vine și cu platforma ei proprie, iar aceasta se numește www.eusuntvlad.ro.

”Ce se întâmplă aici?” vă întrebați? Ei bine, puteți să vă gândiți la acest site ca la o platformă de casting. Aici orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani poate încărca un video în care să-mi arate Vladul lor interior. Am schițat și un ghid foarte simplu pe care recomand să-l urmați de veți dori să vă înscrieți în campanie, și anume: să-mi arătați colții, să vă ridicați sprâncenele și să dați din ”aripi” ca un liliac. Nimic mai simplu!

TE-AI ÎNSCRIS, AI CEVA DE CÂȘTIGAT, GARANTAT

Oricine se înscrie în această campanie și este validat (adică respectă regulamentul) primește garantat 200 de rotiri la slotul Big Bass Splash pe vladcazino.ro. Mai mult decât atât, videourile care mă vor da pe spate cel mai tare vor apărea și-n următorul meu spot publicitar, pe care am de gând să-l lansez în luna aprilie.

Ce-mi iese mie din asta? Păi am încercat să fac schimb de corpuri cu Cătălin Bordea și mi-a stricat aparatul. Am încercat să fac schimb de corpuri cu Florin Piersic Junior și mi-a cam dat cu flit. Așa că, decât să apelez la cunoscuți, mai bine fac o campanie națională pentru a găsi cel mai șmecher corp. Poate fi unul, poate fi altul, poate fi un mix din mai mulți. Cine știe? Rămâne să vedem în viitorul foarte apropiat.

Campania se va desfășura până pe data de 7 aprilie, așa că aștept înscrierile voastre cu deosebit interes și cu un zâmbet amplu, din toți colții.

Găsiți oricum toate informații pe eusuntvlad.ro. Vă pup!