Advertorial

(P) Au câștigat din joacă! Sesiuni de joc profitabile la Favbet

12.04.2024 | 17:45
P Au castigat din joaca Sesiuni de joc profitabile la Favbet

Când jucăm la sloturi, toți visăm să dăm marea lovitură și să câștigăm rapid sume substanțiale. Chiar dacă nu iese întotdeauna cum vrem, mai sunt și cazuri fericite, care se pot lăuda cu lovituri majore date la păcănelele preferate. Este și cazul celui mai norocos jucător al săptămânii de la Favbet, care a încasat aproape 100.000 de lei în mai puțin de jumătate de oră.

Șase spinuri norocoase în 30 de minute

Un singur slot a jucat fericitul jucător și acela l-a plătit de 6 ori în jumătate de oră. 40 Burning Hot 6 Reels de la Amusnet EGT, un slot extrem de popular printre pasionați, este cel la care a câștigat jucătorul de la Favbet. Cea mai mare lovitură i-a adus un cont nu mai puțin de 48.000 lei! Iar nocoul a continuat, căci jucătorul a mai avut alte cinci mâini norocoase. În total, în conturile acestuia au intrat 96.350 lei!

Alte două câștiguri majore în ultima săptămână

Alți doi jucători se pot lăuda cu sume frumoase câștigate la păcănele pe platforma Favbet. Unul dintre aceștia a câștigat 25.000 lei la o singură sesiune de joc. Sloturile care l-au plătit au fost celebrele Shining Crown și Burning Hot, dar și unul mai puțin cunoscut, Buffalo Power Christmas, de la Playson. Tot Shining Crown a fost generos și cu un alt jucător, căruia i-a plătit 4629 lei la un spin. În total, al treilea cel mai norocos jucător a încasat 14.314 lei.

Nu uita să joci responsabil

Dacă vrei să fii și tu unul dintre cei norocoși, încearcă platforma Favbet. Vei găsi mii de jocuri de la cei mai mari provideri din lume și te vei putea bucura repede de câștiguri, prin retragerile super rapide. Nu uita însă că jocurile de noroc pot crea dependență, așa că joacă responsabil!