Advertorial

(P) Au ieșit pe plus! Distracție transformată în profit la Favbet

02.02.2024 | 16:06
P Au iesit pe plus Distractie transformata in profit la Favbet

Nu trece nicio săptămână fără câștiguri uriașe la Favbet, platforma de gambling care atrage tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc. Pentru doi jucători, o simplă sesiune de joc la sloturile preferate s-a transformat într-un profiat uriaș, în doar câteva ore.

Cinci spinuri norocoase și un jackpot

Cel mai norocos client al săptămânii de la Favbet se poate lăuda cu încasări amețitoare. Iar jocurile care l-au răsplătit bine sunt unele dintre cele mai populare de la noi din țară. Este vorba despre celebrul Shining Crown, de la Amusnet Interactive, și de Sugar Rush, de la Pragmatic Play. Acesta a avut cinci mâini norcoase, la care a pariat mize mici, plus un jackpot! Cea mai mare lovitură a fost și prima din sesiunea de joc. Norocosul a încasat aproape 50.000 de lei dintr-un singur spin la slotul Sugar Rush. Imediat, au mai venit alte câștiguri, dar la Shining Crown. Iar jucătorului i-a picat și celebrul Jackpot Cards de la jocurile Amusnet. Acesta a fost în valoare de 14.073,32 lei. În total, clientul a încasat 123.625,42 lei în mai puțin de o oră.

Alte sloturi, alte câștiguri uriașe

Un alt client a avut o sesiune de joc profitabilă în ultima săptămână. Acesta a încasat un total de 36.729 de lei. Jocurile alese au fost Gates of Olympus și Sweet Bonanza, alte două jocuri extrem de iubite la cazinourile online. Jucătorul a avut trei spinuri norocoase, care i-au adus în cont o sumă amețitoare.

Joacă și tu pentru super câștiguri

Oricine poate fi următorul norocos care câștigă la Favbet. Platforma își întâmpină noii clienți cu un super bonus de bun venit, unul dintre cele mai generoase de pe piață. Poți primi până la 5000 de lei în plus la înregistrare, dar și până la 725 de rotiri norocoase pentru extra șanse de câștig. Dacă decizi să te alături comunității de jucători Favbet, nu uita că jocurile de noroc pot crea dependență, așa că joacă mereu responsabil.