Advertorial

(P) Betano devine partener principal al echipei Aston Villa

Betano susține Aston Villa în parcursul echipei către victorii și devine sponsorul principal de pe tricourile britanicilor
24.04.2024 | 18:40
P Betano devine partener principal al echipei Aston Villa

București, 24 aprilie 2024Aston Villa și Kaizen Gaming, cel mai important operator global GameTech, anunță o colaborare pe termen lung prin care Betano, brandul premium al Kaizen Gaming, devine partenerul principal al clubului, vizibil pe tricourile fotbaliștilor.

După debutul Betano pe piața britanică în parteneriat cu BVGroup, acordul pe doi ani va aduce logo-ul Betano pe partea din față a tricourilor echipei Aston Villa începând cu sezonul 2024-25. Acest nou parteneriat vine la doar câteva săptămâni după ce Betano a anunțat sponsorizarea UEFA EURO 2024™ și CONMEBOL Copa America™️ 2024.

Suntem încântați să urăm bun venit companiei Betano în calitate de noul partener principal al Aston Villa. Dedicarea pentru inovație, nivelul de satisfacție al consumatorilor și perspectiva responsabilă asupra industriei se aliniază perfect cu valorile pe care le susținem. Aston Villa și Betano împărtășesc un angajament față de excelență și, împreună, așteptăm cu nerăbdare să obținem cele mai bune rezultate pe teren și în afara lui. Această colaborare marchează un capitol important pentru ambele organizații.“,  a declarat Chris Heck, Președinte Business Operations Aston Villa.

Fanii Aston Villa au multe motive de mândrie în istoria lungă și ilustră de 150 de ani a clubului. Pasiunea lor, dublată pe teren de jucători incredibili și de managementul care au dus clubul pe drumul spre glorie, confirmă The Villans ca una dintre cele mai formidabile echipe din fotbalul mondial de astăzi. Succesul senzațional al Aston Villa pe teren în Premier League, împreună cu revenirea lor în fotbalul european, reflectă o asociere potrivită cu ascensiunea și realizările constante ale Betano.“, menționează co-fondatorul și CEO-ul Kaizen Gaming, George Daskalakis.

Sponsorizarea Betano completează impactul pozitiv al clubului la nivel local, întrucât brandul contribuie constant în comunitățile în care este prezent prin inițiativele comune de responsabilitate socială corporativă.  Adaptate fiecărei piețe, acestea promovează incluziunea, îmbunătățesc serviciile medicale și cresc gradul de conștientizare cu privire la probleme sociale importante.

***

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.500 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Nexus Gaming;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Mai mult, Betano este singurul operator de pariuri sportive și jocuri online care a fost sponsor oficial FIFA World Cup 2022, iar în prezent, fiind sponsorul oficial al UEFA Euro 2024.

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.