Advertorial

(P) Califică-te la Mondialul familiilor: premiu garantat plus glorie și o superexcursie – marele premiu!

Participă acum la quiz show-ul „Mondial în familie” și poți câștiga un premiu garantat plus glorie și o superexcursie de vis în Qatar.
21.09.2022 | 12:30
P Calificate la Mondialul familiilor premiu garantat plus glorie si o superexcursie  marele premiu

Vrem să se scrie despre tine și perechea ta! Să fiți starurile care câștigă Mondialul familiilor!

Vă înțelegeți bine sau aveți nevoie de o provocare de anvergură, tu ești genul care știe toate lucrurile care au transformat fotbalul în cel mai iubit sport și i-au scris din 1930 de la primul Mondial și până azi fabuloasa istorie, iar ea are mereu acea intuiție feminină și acea voință care te capacitează să fii cea mai bună versiune a ta?

Înseamnă că sunteți o echipă cotată cu șanse mari la calificarea între cele 32 de perechi care vor concura în quiz show-ul Mondial în familie, o premieră mondială!

Toate cele 32 de perechi care vor trece de casting vor câștiga garantat un premiu, iar perechea care va câștiga competiția își va trece în cont și o excursie de vis la Mondialul din Qatar (zbor, cazare de top, acces la eveniment).

Acesta e supermomentul în care toate cunoștințele tale despre fotbal pot face diferența și în care felul în care tu și perechea ta comunicați și colaborați pentru a vă îndeplini obiectivele majore vă poate aduce un premiu pe care și-l doresc milioane de familii!

Asumă-ți rolul de căpitan și ia decizia care se impune: înscrie-te alături de parteneră/partener chiar acum la castingul pentru emisiunea Mondial în familie. Intră acum aici pentru detalii: tvr.ro/mondialinfamilie