Advertorial

(P) Campioana se pregătește de un prim tur al calificărilor! Vezi istoria marilor reușite din Liga Campionilor!

CFR Cluj își începe marți aventura în noul sezon al Ligii Campionilor.
06.07.2021 | 15:02
P Campioana se pregateste de un prim tur al calificarilor Vezi istoria marilor reusite din Liga Campionilor

Liga Campionilor revine cu un prim tur în forță al calificărilor, iar campioana României, CFR Cluj, e pregătită de o primă provocare în maratonul calificărilor. Favoriți în meciul de azi cu Banja Luka, feroviarii vor oferi SuperSpectacol în fața rivalilor bosnieci, iar vedetele campioanei trag tare să debuteze în acest sezon al Ligii Campionilor cu cel puțin un gol marcat.

Ne e dor să revedem campioana pe teren după mai bine de o lună de absență, însă pentru a ne pregăti de spectacolul din această seară, hai să aruncăm o privire peste istoria celor mai mari reușite din palmaresul clubului în Liga Campionilor. Meciurile bune cer întotdeauna pariuri pe măsură! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează acum primul bilet de pe contul tău!

Feroviarii s-au impus în fața Diavolilor Roșii!

Pentru suporteri, victoria clujenilor din meciul cu Manchester United va rămâne cea mai importantă victorie din cei 114 ani de existență. Au trecut 9 ani de atunci, iar Luis Alberto rămâne eroul de pe Old Trafford al suporterilor clujeni. Golul a fost pe măsura intensității meciului, iar faptul că Rooney, Van Persie și Evra n-au reușit să se impună în fața jucătorilor români, a fost un pas mare pentru fotbalul românesc și pentru palmaresul campioanei.

CFR Cluj are un renume în cea mai apreciată competiție europeană, iar duelul tur-retur cu Banja Luka ar trebui să fie floare la ureche pentru echipa antrenată de Marius Șumudică. Va fi un meci bun de încălzire pentru ardeleni, iar tu ai putea să te încălzești odată cu ei cu câteva SuperPariuri din oferta noastră. Aruncă o privire peste oferta meciului și susține campioana cu un SuperBilet!

Dubla cu Braga nu i-a salvat de Europa!

Deși a fost unul dintre cele mai bune sezoane ale campioanei în Liga Campionilor, victoria cu Manchester United și dubla cu Braga n-au fost de ajuns pentru a se califica mai departe de faza grupelor în sezonul 2012-2013. CFR Cluj a fost trimisă în Europa de pe a 3-a poziție, însă victoria dublă cu Braga (2-1 și 3-0) au adus-o la egalitate de puncte cu rivala Galatasaray.

Lusitanii n-au avut nicio șansă în fața alb-vișiniilor, Bastos, Rui Pedro și Sogou au fost eroii românilor, iar campioana CFR a acumulat un total de 10 puncte în lupta din faza grupelor. Rezultatul n-a fost cel scontat, însă conaționalii noștri au părăsit cu capul sus Liga Campionilor, croindu-și drum către Europa League.

Celtic a simțit furia românească!

Fotbalul vine întotdeauna la pachet cu emoții și adrenalină, însă meciul cu Celtic din 2019 a fost cel mai intens din perspectiva suporterilor. A fost o continuă tensiune timp de 97 de minute, iar Billel Omrani, Deac și Țucudean au fost marcatorii de aur ai ardelenilor. Cele două campioane au jucat ca de la egal la egal, iar cele 97 de minute de faze spectaculoase și contraatacuri au adus scorul la egalitate (3-3).

Șansele de câștig erau mici pentru campioana CFR, însă George Țucudean a dat lovitura cu un Eurogol în minutul 97, iar CFR s-a calificat mai departe cu un scor general de 4-5 după o remiză pe teren propriu. Meciurile bune rămân în istorie, iar debutul din această seară poate fi glorios pentru campioana României. Descarcă aici aplicația Superbet și plasează și tu un bilet pe Super Social!