Advertorial

(P) Câştigă mai mult cu Favbet! Ai cote mărite la evenimentele de top

17.05.2023 | 13:14
P Castiga mai mult cu Favbet Ai cote marite la evenimentele de top

Dacă ai pariat măcar o dată, știi cât de importante sunt cotele pe care le oferă casele de pariuri și știi și cât de greu poate fi să găsești o cotă mai mare pentru un anumit eveniment sportiv. Tocmai de aceea, Favbet a lansat recent promoția “Pariază pe cote mărite”, o campanie în care sunt selectate evenimente de top pentru care sunt oferite cote de top.

Astfel, indiferent că eşti fan fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, ai şansa să câştigi mai mult decât în mod normal la cele mai tari evenimente din lume. În fiecare zi, Favbet selectează un eveniment de top pentru care oferă cote mai mari. De exemplu, dacă pentru un anumit tip de pariu, cota de bază este de 2.00, aceasta poate ajunge la 2.20 sau chiar 2.30. În plus, cotele mai mari nu sunt doar pentru pariul de bază 1X2, ci şi pentru alte opţiuni de pariere, precum numărul total de goluri sau cele de tip handicap.

Așa că, dacă vrei să profiți de cote mărite pentru cele mai tari evenimente și să câștigi mai mult, Favbet poate fi alegerea potrivită. Iar dacă n-ai cont și îți deschizi unul nou, atunci primești și un bonus de bun venit generos, de 100% până la 1000 RON din prima depunere, 100 de rotiri gratuite, dar și un pariu fără risc în valoare de 100 de lei. În plus, Favbet vine mereu cu noi promoții și campanii, în care poți câștiga smartphone-uri, tv-uri, tablete și alte premii tari, precum și bonusuri.

Nu mai aștepta și fă-ți pariurile câștigătoare cu cotele mărite de la Favbet! Dar nu uita să pariezi mereu în mod responsabil, pentru a te bucura la maximum de pasiunea ta.