Advertorial

(P) – Câștigă un Super TT în Superbet Club!

O mașină iconică, legendară pentru designul ei, forța și amănuntul poate cel mai important: acea senzație pe care o dă șoferului, pe care îl transformă într-un pilot de curse.
17.05.2022 | 11:50
P  Castiga un Super TT in Superbet Club
Câștigă un Super TT în Superbet Club!

Audi TT a pornit la drum în 1998 și a ajuns o mașină superdorită.

Un SuperAudi TT din prima generație este marele premiu ce poate fi câștigat de tine pe 15 iulie, dacă ai cardul Superbet Club și ai scanat cel puțin un bilet de pariuri plasat la terminalele sau casieriile din agenții, pe club.superbet.ro.

Cu un leu jucat la Superbet până pe 13 iulie inclusiv, poți câștiga o supermașină de vis, care va fi tunată la Coasta de Est să ajungă să atragă toate privirile, atunci când vei ieși cu ea pe stradă. Intră în SuperClub, intră în această SuperPromoție!

La volanul unei așa mașini, orice drum al tău se va transforma într-o experiență deosebită. Pariem că simți chemarea spre aventură și că vrei să-ți încerci șansa.

SuperMașină plus alte premii Super

E cunoscut faptul că periodic, membrii Clubului Superbet trăiesc emoțiile extragerilor cu premii. După ce în ianuarie s-au acordat un Mitsubishi Eclipse – SuperMitsu (mașină de colecție, care i-a aparținut influencerului Mickey Hash), alături de alte super premii, precum televizoare, trotinete electrice, smartphones, tabletă, consolă pentru jocuri, acum, premiile sunt mai multe!

10 x Playstation 5, 10 x Smpartphones de ultimă generație și 10x smart tv

Tu trebuie doar să scanezi bilete pe club.superbet.ro să-ți crești numărul intrărilor la extragere.

Îți poți face superpoftă să câștigi mașina, vizionând pe canalul de Youtube Superbet povestea ei. Benny Adegbuyi și Liviu Vârciu îți dau amănunte neștiute, detalii pe care nu le găsești nicăieri pe net. Vezi aici SuperEpisodul cu povestea acestui SuperAudi TT.

Ia-ți cardul Supebet Club și activează-ți contul pe club.superbet.ro

Vei putea fi conectat atât la această campanie cu premii, dar vei descoperi și alte beneficii exclusive, pentru jucătorii din agențiile Superbet (Pariuri gratuite, bonusuri personalizate, vouchere și fabulosul cashback instant de 5% din tot ce joci la terminalele din agențiile Superbet și 1% din tot ce joci la casieriile din agenții).

În plus, tot ce joci online îți este înregistrat automat pe club.superbet.ro!

Joacă responsabil, condu responsabil și fii mereu în control. Pasiunea pentru pariuri se împletește cu pasiunea pentru condus și îți poate aduce această supermașină.

Toate detaliile SuperPromoției sunt aici