Advertorial

(P) Cel mai mare bonus la pariuri sportive! Profită AZI și intră pe teren!

03.11.2023 | 15:29
P Cel mai mare bonus la pariuri sportive Profita AZI si intra pe teren

Pe Maxbet.ro ducem promoțiile de bun venit la un alt nivel! Fie că ești pasionat de sport sau vrei să îți începi aventura printre cele mai populare sloturi și nu știi ce să alegi, cu noua noastră ofertă le poți face pe ambele!

PARIURILE TALE LA ALT NIVEL

Intră pe noul tău teren de pariuri sportive cu cea mai bună ofertă de bun venit – un bonus de până la 1.000 RON și 444 ROTIRI GRATUITE. Credeai că asta e tot? Plusăm și cu 50 RON BONUS EXCLUSIV pe care îl poți folosi la loteriile internaționale, dacă ești jucător adevărat.

Cum poți intra în posesia bonusului? Trebuie să ai un cont validat pe Maxbet.ro și să efectuezi minimum trei depuneri în interval de șapte zile, iar de restul… se ocupă Tipul care joacă la alt nivel. În afară de asta, te așteaptă și alte suprize. Un mic indiciu? Prima depunere îți aduce un bonus de 100% până la 300 RON și 124 ROTIRI GRATUITE la unul dintre cele mai populare sloturi din Cazino – Octobeer Fortunes de la Pragmatic Play. Beneficiile continuă, cu bonusuri în bani și rotiri și pentru a doua și a treia depunere pe Maxbet.ro.

MAXWEEKENDS

Ai folosit toate bonusurile acordate? Perfect! Până în Decembrie, dacă pariezi pe echipele tale favorite de luni până joi, te recompensăm vinerea cu 100 RON, cu promoția MaxWeekends. Trebuie doar să rulezi 400 de lei în timpul săptămânii, conform termenelor și condițiilor, și ești deja câștigător.

OFERTE PE ALESE

Intră pe site sau în aplicație și descoperă promoții exclusive la Pariuri Sportive și Cazino. În plus, dacă ai o depunere în 7 zile, poți să învârți ZILNIC MaxWheel-ul și câștigi garantat bonusuri la depunere, bonusuri de rulaj la Pariuri Sportive, dar și premii cash.

Pariază inspirat pe Maxbet.ro și începi jocul tău la alt nivel!