Advertorial

(P) Cote Mărite de la 2.60 până la 7.50 și SuperPariuri pentru finala feminină de la Australian Open!

26.01.2024 | 16:51
P Cote Marite de la 260 pana la 750 si SuperPariuri pentru finala feminina de la Australian Open

Două săptămâni de tenis la superlativ au lăsat în spate multe momente greu de scos din memorie, surprize de proporții și povești cum doar tenisul feminin poate oferi. Unele favorite au ieșit devreme, altele au atins vârful de formă programat, iar sâmbătă, de la ora 10:30, chinezoaica Qinwen Zheng și bielorusa Aryna Sabalenka vor sta față în față pe cea mai mare arenă de la Melbourne cu o SuperMiză: marele trofeu de la Australian Open 2024!

Iar un asemenea eveniment are parte de un tratament pe măsură pe Superbet: Cote Mărite, SuperPariuri, SuperCote, Streaming și SuperAvantaj!

O ofertă pe măsura meciului: Cote Mărite pe finala Australian Open!

Dacă prezența Arynei Sabalenka în ultimul act nu este o surpriză, ocupanta locului al doilea în ierarhia mondială fiind și deținătoarea trofeului, adversara ei din ultimul act e o prezență nouă într-un astfel de meci. Chinezoaica Qinwen Zheng rescrie istoria tenisului din țara sa, calcă apăsat pe urmele lui Na Li, iar sâmbătă dimineață va fi protagonista primei finale de Grand Slam a carierei. Așteptările sunt mari, dar Sabalenka e favorită!

Orice finală de Grand Slam e o partidă aparte, dar și o modalitate perfectă pentru ca “vânătorii” de cote mari să sesizeze oportunitățile. De aceea îți propunem trei Cote Mărite pentru marele meci de la Melbourne: Orice set la zero (cotă 7.50, de la 6.50), Peste 22.5 game-uri (cotă 2.75, de la 2.50) și Qinwen Zheng câștigă minim un set (cotă 2.60, de la 2.40).

Accesează superbet.ro sau intră în aplicația Superbet pentru a beneficia de Cotele Mărite!

Și nu uita: finala de la Australian Open 2024 vine și cu alte cote mari în secțiunea SuperPariuri! Acolo găsești combinații de pariuri între evenimentele importante ale meciului, de la câștigătoare, la număr de game-uri, număr de ași, scor corect sau procentaj de reușită al primului serviciu!