Advertorial

(P) Cupa României Betano – ”O Cupă pentru toți” este noua campanie a competiției

30.10.2023 | 15:29
P Cupa Romaniei Betano  O Cupa pentru toti este noua campanie a competitiei

Cupa României Betano revine în prim-plan cu o nouă campanie dedicată tuturor iubitorilor de fotbal. La 90 de ani de la prima ediție, Betano România onorează istoria acestei competiții, echipele participante și suporterii lor sub sloganul  “O cupă pentru toți”.

”Suntem mândri să fim în continuare partenerii Federației Române de Fotbal pentru Cupa României Betano. Credem că acest parteneriat arată angajamentul nostru continuu pentru România și pentru evenimentele sportive de anvergură. Iar noua campanie ”O Cupă pentru toți” onorează cum se cuvine această competiție de tradiție.” Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

“Cupa României Betano reprezintă Inima Fotbalului, fiind singura competiție fotbalistică din România care aduce împreună toate cluburile din toate eșaloanele fotbalului românesc, iar noul format al competiției a reprezentat trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a relației cluburilor cu propriii suporteri. Audiențele TV au crescut cu 50%, iar tribunele sunt acum de două ori mai populate. O CUPĂ PENTRU TOȚI este o celebrare a pasiunii noastre comune pentru fotbal și invit toți iubitorii fotbalului să fie parte din această experiență unică, să susțină echipa lor favorită și să se bucure de spectacolul oferit de această competiție!” Răzvan Burleanu, președinte Federația Română de Fotbal.

Cupa României Betano trimite câștigătoarea în Europa

Ediția 2023-24 a Cupei României Betano a debutat în luna august cu tururile preliminare, finalul lui septembrie programând primele meciuri din grupe. 24 de echipe sunt repartizate în 4 grupe, urmând ca primele două clasate în fiecare grupă în parte să se califice în faza sferturilor de finală.

Acest sezon vine cu o noutate pentru toate formațiile participante. Mai exact, câștigătoarea Cupei României Betano se va califica în preliminariile Europa League, a doua competiție ca importanță de pe continent, spre deosebire de preliminariile Conference League, așa cum s-a întâmplat sezonul precedent. Un motiv în plus pentru ca ediția curentă să ofere un spectacol complet pe toată durata competiției.

O Cupă pentru toți iubitorii fotbalului

De asemenea, pentru că este vorba de ”O Cupă pentru toți”, Betano a pregătit mai multe surprize pentru fanii Cupei României. Vino și tu pe stadion, la ”Fan Zone Betano”, locul în care distracția se unește cu pasiunea pentru fotbal și unde fanii pot câștiga premii atractive.

În plus, iubitorii fotbalului vor avea partea de oferte speciale pe platforma Betano, iar, cu ocazia fiecărei etape din competiție, fanii își pot susține favoriții și să voteze antrenorii și jucătorii care ies în evidență.

Iar surprizele nu se opresc aici. Betano lansează un nou joc, de tip Predictor, în care poți să oferi pronosticul tău pentru meciurile din Cupa României Betano și să câștigi premii de top.

Fii și tu parte dintr-un sezon cu totul și cu special, unul în care spectacolul, adrenalina și trăirile intense îți vor oferi o experiență de neuitat. Aceasta deoarece Cupa României este mai mult decât o Cupă. Este ”O Cupă pentru toți”.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită