Advertorial

(P) Dă „Play” distracției cu Turneul Playson pe MaxBet.ro

31.05.2023 | 01:19
P Da Play distractiei cuTurneul Playson pe MaxBetro

Pe MaxBet.ro campania MaxRoyale continuă cu săptămâna șapte dedicată Turneului Playson! Până pe 4 Iunie clasamentul se schimbă constant, așa că învârte rolele preferate și nu lăsa competiția să-ți stea în cale!

Chiar tu poți fi unul dintre câștigătorii premiilor în valoare totală de 25.000 RON CASH + 20.000 ROTIRI GRATUITE, sau chiar a unuia dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație prin extragerea live de Miercurea viitoare, 7 Iunie!

Timpul trece, premiile se dau

Profită de ultimele săptămâni rămase, asigură-te că ai bifate șapte din cele zece turnee până la finalul Provocării MaxRoyale și ești eligibil pentru premii care te ridică la Alt Nivel!

Sună-ți prietenii și provoacă-i la Turneul MaxRoyale! Pe lângă rotiri gratuite și bani cash, punem la bătaie cinci experiențe VIP – o aventură la înălțime cu elicopterul pentru tine alături de doi prieteni, care se va încheia cu o cină de tip fine dining.

Pașii pe care să-i urmezi

Tot ce trebuie să faci pentru înscrierea la Turneul Playson este să apeși butonul PARTICIPĂ de pe site-ul sau aplicația MaxBet.ro și să acumulezi cât mai multe puncte cu fiecare 5 RON pariați.

Încă nu ai cont la noi? Nicio problemă, promoția și turneele sunt disponibile și pentru cele nou create, așa că deschide-ți un cont și bucură-te de beneficiile pe care ți le pune la dispoziție MaxBet.ro!

Distrează-te la MAX cu Playson

Testează noi moduri de câștig și funcții speciale cu cele mai tari sloturi de la Playson! Alătură-te personajelor Egiptului Antic și prinde simboluri Scatter, Wild sau declanșează funcția Hold & Win, Jackpoturi și multe altele. Descoperă cele mai dorite comori la sloturi precum Legend of Cleopatra Megaways, Book of Gold Multichance, Luxor Gold sau Solar Queen. Dacă ești fan de jocuri clasice, prinde liniile de șeptari cu Burning Wins sau Royal Coins. Lista poate continua, dar te lăsăm pe tine să joci în turneu și să-ți alegi preferatul.

Alege-ți preferatul

Descoperă selecția noastră de Sloturi, de la cele mai noi apărute până la cele mai populare, Pariuri și mese de Live Cazino! Mărește-ți zilnic șansele de câștig cu promoții speciale cu bonusul tău preferat: rotiri gratuite!

În plus, MaxWheel te așteaptă în fiecare zi cu premii pe care nu ai voie să le ratezi, iar pentru acțiune MAXimă, experimentează magia MaxJackpoturilor oră de oră doar pe MaxBet.ro!