Advertorial

(P) Derby în Gruia între CFR Cluj și FCSB, primele două clasate în playoff

12.04.2024 | 17:48
P Derby in Gruia intre CFR Cluj si FCSB primele doua clasate in playoff
CFR Cluj v FCSB - SuperLiga Florinel Coman is in action during the match between CFR Cluj and FCSB at Dr. Constantin Radulescu Stadium in Cluj-Napoca, Romania, on December 10, 2023. Cluj-Napoca Romania PUBLICATIONxNOTxINxFRA Copyright: xFlaviuxBuboix originalFilename:buboi-notitle231210_npXSB.jpg

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB a ținut capul de afiș în fiecare sezon de la introducerea sistemului cu playoff și playout în Liga 1. Nici duelul de duminică, 14 aprilie, nu face excepție în pofida diferenței mari din clasament. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 14 aprilie, am ales derby-ul CFR Cluj – FCSB din playoff-ul Ligii 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șapte piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

CFR Cluj – FCSB (duminică, 14 aprilie, 21:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.98)
Șansă dublă – X2 (cota 1.57)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.02)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.36)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.93)
FCSB șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.52)

Zece puncte le separă pe CFR Cluj și FCSB înaintea duelului direct din această etapă cu numărul patru în playoff-ul de Liga 1. Avantajul este de partea echipei bucureștene, care conduce autoritar în clasament

FCSB a câștigat toate cele trei meciuri disputate până acum în playoff, în timp ce echipa din Gruia are o singură victorie, chiar dacă a marcat mai multe goluri decât FCSB în primele trei etape.

Pentru CFR Cluj este al doilea meci pe teren propriu în playoff, după ce a pierdut în fața Universității Craiova (2-1).

FCSB s-a impus la Ovidiu contra Farului în precedenta deplasare din playoff (1-0).

În ultimele șase meciuri disputate FCSB a înregistrat cinci victorii și o înfrângere, în timp ce rivala din Gruia are două victorii, două remize și două înfrângeri.

Din cele 55 de meciuri directe FCSB a câștigat 20, CFR Cluj s-a impus de 11 ori, iar alte 24 de dueluri s-au încheiat nedecis.

Ultimele șase confruntări directe au fost de sub 2.5 goluri fiecare, iar șapte din ultimele opt meciuri între cele două rivale au avut sub 2.5 goluri marcate.

În sezonul regular FCSB a obținut patru puncte în meciurile cu CFR Cluj, după 1-0 pe teren propriu, în Ghencea, și 1-1 în returul din Gruia.

CFR Cluj este fără victorie în ultimele patru meciuri pe teren propriu cu FCSB, ultimul succes în Gruia pentru echipa ardeleană datând din 29 august 2021, un 4-1.

Ambele echipe au marcat doar în două din ultimele șase meciuri directe.

Cota 25

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul CFR Cluj – FCSB poți ajunge la o cotă cumulată de 25.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.250 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.