Advertorial

(P) Descoperă EuroPariurile de pe Betano! Minim 50.000 de lei Cash pentru Finala Europeanului cu Betano Master

05.07.2021 | 22:54
P Descopera EuroPariurile de pe Betano Minim 50000 de lei Cash pentru Finala Europeanului cu Betano Master

Betano, cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume conform Galei Premiilor EGR 2019, continuă surprizele pentru cei care pariează pe Europeanul de fotbal! Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată pe Betano, dar finalul Europeanului se apropie, poți câștiga Bonusuri în bani cash fără depunere și fără condiții de rulaj! Mai mult, dacă îndeplinești cerințele EuroMisiunilor Betano, bugetul tău devine și mai mare pentru EuroPariu câștigătoare!

Am ajuns în faza semifinalelor și vom afla în curând echipele care se vor lupta pe Wembley pentru titlul continental. Din cele patru echipe calificate în careul de ași al acestui turneu final, Anglia este singura națională care nu a reușit să câștige un titlu European.

VEZI COTELE PE CÂȘTIGĂTOARE ȘI PLASEAZĂ EUROBILETELE

Anglia, principala favorită la European

Conform cotelor Betano, trupa pregătită de fostul international englez, Gareth Southgate, este în pole position pentru a cuceri primul trofeu continental din istorie. Dacă ar reuși această performanță mult râvnită de toată suflarea engleză, ar fi pentru a 11-a oară în cele 16 finale disputate când vom avea o câștigătoare în premieră.

Cu toate că Anglia a defilat la acest European, fiind singura echipă care nu a primit încă gol, obstacolul dintre englezi și finala de pe Wembley este Danemarca. Nordicii sunt pregătiți să reediteze surpriza din 1992, când au cucerit titlul European, deși nu s-au calificat în preliminarii.

Italia – Spania, finala din semifinale

Prima semifinală a acestui European aduce față-n față două dintre cele mai puternice și importante naționale din istoria fotbalului.Ultimele partide directe dintre cele două ne pregătesc de un meci foarte spectaculos. Squadra Azzurra s-a autodepășit din punct de vedere ofensiv sub îndrumarea lui Roberto Mancini, dar au demonstrat de-a lungul acestui turneu final că pragmatismul Italian este încă present în jocul lor. Ajunsă la 32 de partide fără înfrângere, Italia lui Mancini pleacă drept favorită în confruntarea cu Spania, conform cotelor Betano. Chiar dacă Spania a șchiopătat pentru a ajunge aici, după un start nefast și un meci greu contra Elveției, bookmakerii s-ar putea înșela. Furia Roja are cel mai mare număr de goluri înscrise la acest turneu final (12), însă apărarea îi dă bătăi de cap lui Luis Enrique, Spania încasând patru goluri în ultimele 2 partide la acest turneu final.

PARIAZĂ ACUM PE SEMIFINALELE EUROPEANULUI

EuroSurpriză pentru Finala Europeanului: Câștigă minim 50.000 de lei cash garantat cu Betano Master

Veștile bune continuă! Betano Master, cel mai palpitant concurs de la acest turneu final, vine cu premii duble pentru ultimul act al competiției: 50.000 de lei cash garantat!

Ce este Betano Master?

Betano Master este un concurs la care poți participa în mod GRATUIT, doar dacă ai cont pe Betano, fără a depune bani!Tot ce trebuie să faci este să indici, înainte de startul meciului, pronosticurile corecte pentru Primul Marcator în meci și Scor Corect. Simplu! Ai “lovit” combinația perfectă? Felicitări! O parte din cei 50.000 de lei oferiți garantat vor fi virați direct în contul tău de joc Betano, fără condiții de rulaj!

Învârte Roata Norocoasă pentru Bonusuri zilnice fără condiții de rulaj

Europeanul a adus o nouă sursă de distracție pe Betano, Roata Norocoasă! Dacă ai cont la Betano, învârți în mod gratuit o dată pe zi, în fiecare zi, iar 5 din cele 6 căsuțe prezente pe roată te premiază cu Free Bet-uri la Sport sau Rotiri Gratuite în Cazinou!

Mai mult, câștigurile sunt fără condiții de rulaj și pot fi retrase imediat! Participarea este fără depunere, îți trebuie doar cont pe Betano.

Fii și tu fan loial la European cu peste 2020 de pariuri pe meci!

Adrenalina Europeanului de fotbal se trăiește la Cote Maxime! Pariază pe Betano, unde găsești o ofertă completă de pariere pe fotbal: peste 2020 de pariuri pe fiecare meci, pariuri speciale, Cash Out 100%, BetCombo (acum și în timpul meciului), Cote cu Marjă 0%, EuroMisiuni cu premii speciale pe toată durata turneului final pe site-ul și aplicația Betano!

Deschide-ți cont acum, driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!